šta se desilo?

12 godina ljubavi, pa PREVARA? Izašli dokazi o RASTANKU Šakire i Đerarda Pikea?

0

Kako mediji prenose uspeli su da otkriju situacije koje ukazuju na rastanak. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetski mediji pišu da se fudbaler Žerard Pike i pevačica Šakira rastaju, a ove glasine je podgrejalo nekoliko činjenica i da će se ljubavna priča koja je počela na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi završava. 

 

 

Naime, kako mediji pišu, fudbaler se iselio iz porodičnog doma u svoj stan u Barseloni, gde je i živeo pre nego što je upoznao Šakiru.

 

Kako piše El periodico, nekoliko komšija u zgradi videlo je fudbalera u toku prošle nedelje nekoliko puta kako ulazi i izlazi iz svog momačkog stana, a navodno je viđen i u noćnom provodu sa grupom prijatelja među kojima je bio i fudbaler Riki Puig.

 

Takođe, mnogi su u poslednjoj Šakirinoj pesmi "Te Felicito", koja je objavljena ove godine, "videli" njen "obračun" sa muškarcem sa kojim je provela poslednjih 12 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

— Kako bih te upotpunila, uništila sam sebe. Upozoravali su me, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da je sve tvoje lažno, to je bila kap koja je prelila čašu. Nemoj da mi kažeš da ti je žao, iako izgledaš iskreno. Ja te dobro poznajem i znam da lažeš. Čestitam ti na dobroj glumi, u koju si me uverio. Srećno sa daljim ulogama, izgledaš dobro u toj predstavi —  reči su pesme "Te Felicito."

 

Korak dalje su išli pojedini mediji, pa su kao znak da nešto nije u redu jeste videli u tome što u poslednje vreme Pike i Šakira nisu delili sadržaj na društvenim mrežama iako su dotad uglavnom bili ažurni, piše B92.

 

 

Šta se krije iza brega? Kao razlog navodnog rastanka, mediji napominju prevaru te da je slavnog fudbalera pevačica uhvatila u preljubi.

 

Podsetimo, Šakira i Pike su 12 godina bili u vezi i imaju dva sina, Milana i Sašu.

 

 

 

makonda-tracker