foto

Niko više ne može da mu uđe u trag otkako je raskinuo sa Šakirom: Pike TAJNO uslikan sa NEPOZNATOM plavušom u provodu

0

Kako mediji prenose spekuliše se da mu je to nova devojka. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španski fudbaler Đerar Pike i kolumbijska pop zvezda Šakira potvrdili su početkom meseca da se rastaju.

 

Glasine o prekidu ove veze preplavile su medije poslednjih nedelja, podstaknute izveštajima da je Pike napustio porodični dom u Barseloni i da živi sam. Prema pisanju "El Periodica", Pike je Šakiru prevario s 20-godišnjom plavušom koja studira i radi kao hostesa u Barseloni. Pevačica ih je navodno uhvatila u krevetu, nakon čega se Pike odselio. Ime devojke još uvek nije otkriveno, poznati su samo inicijali C. C., a novinari "El Periodica" tvrde kako znaju sve o njoj.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

U međuvremenu su španski mediji spekulisali da je Dragana sa Balkana bila kobna po njihovu vezu.

 

 

Sada, međutim, stiže nova priča. Slavni fudbaler je snimljen kako se provodi u Stokholmu sa mladom plavokosom devojkom. Pike je nosio duksericu i kapuljaču na glavi očigledno pokušavajući da se sakrije, ali je ipak uslikan oko ponoći na jednoj žurci. Spekuliše se da se radi o novoj devojci, odnosno da nije reč o devojci sa kojom je uhvaćen od strane Šakire.

 

 

Podsetimo, Pike i Šakira počeli su da da se zabavljaju nakon susreta na Svetskom prvenstvu 2010, u međuvremenu su dobili dvoje dece, ali se nikada nisu venčali. Svoju vezu su potvrdili u maju 2011. godine, kada se Đerar pridružio Šakiri na bini na njenom koncertu u Španiji.

 

U junu 2012. pevačica je objavila na Instagramu da s fudbalerom čeka prvo dete. Sina Milana Pikea Mebaraka dobili su 22. januara 2013. godine. U januaru 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dete, a Saša Pike Mebarak rođen je nekoliko dana nakon zvanične objave na Instagramu.

 

 

makonda-tracker