ne brine o tuđem mišljenju

"Zašto beskućnici zimi ne odu na Karibe?", pitala se i navukla na sebe BES! Ozloglašena lepotica ponovo šokirala svet

1

Neke modne navike lepa Viktorija ne menja uprkos godinama i negativnim reakcijama i ponosno bira baš sve što želi da nosi

foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ledi Viktorija Hervi, poznati engleski model i članica visokog društva iznova šokira svojim i više nego smelim odevnim kombinacijama.


Ona je juče prekršila i više nego strog kodeks oblačenja i na konjičkim trkama u Askotu se pojavila u providnoj beloj košulji, i to bez grudnjaka, zbog čega su njene obnažene grudi bile jasno vidljive.

 

Lejdi Viktorija Hervi
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uputstva za oblačenje za ovaj događaj, koji često posećuje i kraljica, vrlo su jasna i striktna, ali ledi Viktorija ne mari za njih i rešila je da ostane odana svom stilu.


Uprkos negativnim reakcijama, ona preferira vrlo provokativan stil i koketira s najnovijim i najsmelijim trendovima, pa je u više prilika pokazala grudi. Iako je u pitanju žena izuzetnog izgleda, koja s punih 45 godina izgleda gotovo identično kao u mladosti, mnogi joj upućuju vrlo ružne komentare, a jedan od grubljih komentatora rekao je da joj grudi čak ni nisu toliko lepe koliko misli već "liče na sparušene kruške".

 

1 / 4 Foto: Alberto Terenghi / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ledi Viktorija je najstarija ćerka šestog markiza od Bristola, a nakon što je stekla obrazovanje u prestižnim britanskim ustanovama, neko vreme je radila u advertajzingu. Potom se otisnula u manekenske vode, a okušala se i kao glumica.

 

Lejdi Viktorija Hervi
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače je poznata po vrlo kontroverznim izjavama i tome što nije svesna toga kako živi običan čovek, a čuvena je njena izjava:


Baš je loše biti beskućnik po zimi. Trebalo bi da odu negde gde je toplo, kao što su Karibi, tu bi mogli da jedu svežu ribu po ceo dan.

 


Lejdi Viktorija imala je ljubavne veze s više slavnih muškaraca, a definitivno najpoznatiji među njima je princ Endru, sin kraljice Elizabete II. Ona je, inače, nedavno ispričala da ju je Gislejn Maksvel koristila kao mamac da privuče druge mlade žene i tinejdžerke na žurke Džefrija Epštajna, koji je kasnije završio u zatvoru zbog pedofilije i podvođenja. Međutim, potom je tvrdila da je fotografija pricna Endrua na jednoj od tih žurki, i to u društvu devojke koja ga je kasnije tužila za silovanje, "fotošopirana".

 

 

makonda-tracker