lepota u genima

Malo je reći — GLAMUROZNE i PRELEPE: Ovako danas izgledaju bliznakinje Spenser, bratanice ledi Di

0

Ledi Amelija i Elajza Spenser kao da su do sada bile u senci sestre Kiti — ipak, to definitivno više nije slučaj, jer su zajedničkom pojavom očarale svet

Amelija Spenser, Elajza Spenser
foto: Profimedia, Splashnews, Splash

Poslednjih godina se i te kako piše i priča o prelepoj Kiti Spenser, bratanici princeze Dajane i novom zaštitnom licu modne kuće Dolče & Gabana. Otkako se verila sa biznismenom Majklom Luisom, mediji ne prestaju da pišu o Kiti, koja se pre nekoliko meseci za svog tri decenije starijeg izabranika udala u Rimu.

 

 

Tada je ponela pet spektakularnih D&G haljina, te nije ni čudilo što je ovo glamurozno venčanje bilo tema broj jedan svetskih medija.

 

U njenoj senci, možda i nepravedno, kao da su ostale njene dve sestre, ćerke Čarlsa Spensera i Viktorije Ejtken.

 

 

Bliznakinje ledi Amelija i Elajza Spenser sada su se, ipak, izdvojile i svojom lepotom, i stilom, i neverovatnim glamurom. One su se pojavila zajedno na dodeli nagrada Leopard Awards u Goldsmit dvorani u Londonu. Dajanine bratanice bile su modno usklađene i blistale su u srebrnim efektnim haljinama. Iako su odabrale gotovo identičnu nijansu, jedna se odlučila za mini-varijantu sa sakoom, a druga za maksi-haljinu koja odiše elegancijom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia, Splashnews, Splash

 

O veridbi Amelije Spenser sa Gregom Maletom pisalo se prošle godine.

 

Upoznali su se na fakultetu u Kejptaunu, gde su studirali, a Greg je na društvenim mrežama objavio da je pitao Ameliju da se uda za njega.

 

 Ovo je bio najbolji dan u mom životu, 22. jul 2020. Pitao sam ljubav svog života hoće li provesti ostatak svog života sa mnom i ona je rekla DA. Ne mogu biti srećniji i volim te svim svojim srcem, Amelija Spenser — napisao je srećni Greg.

 

 

makonda-tracker