prekršila porodičnu tradiciju

TRAGEDIJA njene tetke je samo jedan od razloga: Zašto Kiti Spenser na venčanju nije nosila ČUVENU TIJARU LEDI DAJANE

0

Ledi Kiti Spenser, ćerka brata pokojne princeze Dajane, udala se za 31 godinu starijeg Majkla Luisa, a njen izgled na venčanju privukao je mnogo pažnje

foto: profimedia
foto: profimedia

Ćerka erla Čarlsa Spensera i bratanica princeze Dajane Kiti Spenser i multimilioner Majkl Luis izgovorili su sudbonosno "da" u jednoj luksuznoj vili u blizini Rima, a par se svojski potrudio da sve protekne u romantičnoj i glamuroznoj atmosferi.


Kiti se pred zvanicama pojavila u pet haljina modne kuće "Dolče & Gabana", uz skupoceni nakit, a mnogi su se pitali kako to da na njenoj glavi nije zasijala čuvena srebrna tijara Spenserovih, porodično nasleđe koje svet pamti po tome što ju ne dan venčanja nosila ledi Dajana. Budući da je Kiti prvo dete erla Spensera, to je bilo očekivano, ali tijare nema ni na jednoj od fotografija.

 


Tijara optočena dijamantima izrađena je tridesetih godina 20. veka, a delo je čuvene britanske juvelirske kuće Garrard. Pored Dajane, na dan svojih venčanja nosile su njene starije sestre ledi Sara Spenser i ledi Džejn Spenser, kao i Kitina majka Viktorija 1989. godine, kada se udavala za njenog oca Čarlsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)


Kiti nije otkrila zbog čega je rešila da u brak zakorači bez ovog porodičnog simbola, a Page Six prenosi da se u britanskim visokim krugovima spekuliše da je razlog to što nije želela da na njen poseban dan iznad svega lebdi senka Dajanine tragedije. Uz to, budući da je brak njenih roditelja rastpao, Kiti najverovatnije nije želela da se uda uz toliko loših uspomena i negativne energije.

 


 

makonda-tracker