POGLED NE ŽELI DA SAKRIJE

Ova fotografija govori SVE o njenom životu U ZLATNOM KAVEZU: Princeza Šarlin ponovo na balkonu sa princom Albertom

0

Princeza Šarlin se pojavila na balkonu sa svojim supugom Albertom i ćerkom Gabrijelom, a svi komentarišu samo jedno...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin se nedavno vratila u Monako nakon desetomesečnog boravak u Južnoj Africi, a tek nedavno je prviput viđena u javnosti nakon boravka u jednoj ustanovi za lečenje od iscrpljenosti, kako su zvaničnici naveli.

 

Dodatno je javnost zainteresovala vest i da najtužnija princeza prima godišnje 12 miliona evra kako bi se pojavljivala sa suprugom i ćerkom, dok je princ Albert istakao da su ga duboko pogađale glasine o njegovom braku.

 

Sada se princeza pojavila odevena u crno od glave do pete i imala je samo crveni karmin. Ne možete, a da ne primetite njen tužan izraz lica i tugu u očima dok stoji na balkonu i posmatra okupljene.

 

1 / 4 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ona se samo u jednom trenutku blago nasmejala kad je pogledala u ćerku Gabrijelu, ali to je kratko trajalo. Princeza je ponovo opravdala epitet najtužnije, nažalost.

 

Podsetimo, ona je svojevremeno govorila da u Monaku živi kao u zlatnom kavezu i teško se nosila sa Albertovim prevarama i čestim svađama na dvoru, bar se tako pisalo u medijima. Nikad se zasigurno neće znati šta je tačno uzrok i razlog princezinog stanja i pogleda, a jedno vreme se spekulisalo i o tome da je Šarlin svesna koliko je njen muž uticajan, te se plaši da će joj u slučaju razvoda zabraniti da viđa decu.

 

 

makonda-tracker