na čijoj strani će biti kraljica?

"Na njegovom licu se sve vidi, nije mogao da sakrije BES": Princ Hari nakon ovoga OČEKUJE IZVINJENJE od kraljice?

1

Kraljevska porodica i dešavanja oko platinastog jubileja su i dalje jedna od glavnih tema medija.

foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT
foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT

Princ Hari je često na meti kritika, a i sam je poznat po jasnim i izričitim stavovima. Dugo se nagađalo da li će on i njegova porodica biti prisutni na kraljičinom platinastom jubileju.

 

Sada su se pojavile vesti da princ Hari očekuje izvinjenje britanske kraljevske porodice zbog ignorisanja, ali i pogrešnih postupaka.

 

Kako navodi samoproglašena kraljevska ekspertkinja Angela Levin, Hariju se bes video na licu čak i tokom ceremonije tako da je skoro sigurno da određene stvari zamera.

 

Glavni povod je fotografisanje, naime, Megan i Hari su doveli svoju ćerku Lilibet Dajanu da upozna kraljicu Elizabetu, baš na dan kada je Lilibet slavila prvi rođendan. Više medija je tvrdilo da je paru odbijen zahtev da fotografiše ćerku i kraljicu, a sve iz straha kako fotografije ne bi ustupili američkim televizijama.

 

Drugi veliki razlog jeste jako malo privatnog vremena sa ostalim članovima porodice. Čak se navodi da je princ Vilijam odbio poziv za proslavu rođendana Lilibet Dajane. U četvrtak se pričalo i da je Hariju i Megan bilo zabranjeno da se pojave na balkonu Bakingemske palate zajedno sa kraljicom i princom Čarlsom. 

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Hari i Megan su otišli pre kompletnog završetka ceremonije, međutim neki mediji su naveli da im je to i bio plan, da prisustvuju samo na dva događaja i da se vrate kući.

 

Pretpostavlja se da princ Hari bio priličpno besan i razočaran nakon ignorisanja kraljevske porodice, a pojedinci se pitaju da li treba njemu da se izvini kraljica ili ipak on njoj?

 

 

makonda-tracker