nije lako kao što deluje

"Nisam znala gde sam i šta se dešava": Konstrakta ne krije kako se oseća u POSLEDNJIM SATIMA pred nastup na Evroviziji

0


Večeras, u drugoj polufinalnoj večeri, evrovizijskoj publici predstavlja se predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta. Kako se ona oseća pred nastup? Da li je zadovoljna sinoćnim izvođenjem za žiri?

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Srpska predstavnica na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije, koji se održava u Torinu, Ana Đurić Konstrakta večeras nastupa u drugom polufinalu.


Dok čekamo da cela Evropa čuje njenu numeru In corpore sano, pevačica je otkrila kako se oseća u poslednjim satima pred nastup.


Kad god legnem već u šest sati otvorim oči. Sinoć je bilo izvođenje za žiri, četiri sata sna — pršti. Pritisak postoji, postoji podrška u Srbiji i šire. Ima mala sitna presijica — priznala je Konstrakta.

 

U Torinu je naša ekipa sinoć izvela svoju pesmu za žiri, a ona ističe da je zadovoljna time kako je sve proteklo.

 

1 / 11 Foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia


Dobro je da je to bilo juče izvođenje za žiri. Imala sam malu borbu sa sobom, nisam znala gde sam i šta se dešava. Ovo je šou, koji čak bolje izgleda kada se gleda iz grin ruma — ističe Konstrakta za Kurir.


Ona je zadovoljna time kako ljudi reaguju na kompletan performans koji prati "In corpore sano", a posebno dobre komentare dobija od novinara.


Izgleda da je to ta jednostavna koreografija i jednostavni pokreti što je primamljivo ljudima. Moram priznati da sam naišla na dosta dobro razumevanje novinara, koji poštuju ceo taj nastup — kaže naša predstavnica.


Razmišljam na sledeći način, pesma i nastup nisu tipični evrovizijski. Ne znam da li ćemo u te tri minute uspeti da dođemo do njih. Ovo je nastup koji ili ukačiš ili si iz fazona, rizična je svakako pesma, jer nije klasična Evrovizijska — zaključila je.
 

 

makonda-tracker