SVI SU ČEKALI NJENO MIŠLJENJE

"Nisam ni gledala njen nastup": Marija Šerifović konačno iznela stav o Konstrakti!

0

Tokom priprema za "Pesmu Evrovizije 2022" mnogi su popularnu pevačicu pitali za mišljenje o takmičarima, ali je ona do sada uporno ćutala.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Marija Šerifović je poznata po svom britkom jeziku, jer ona šta ima to kaže odmah i u lice.

 

Ipak, kada je ovo popularno takmičenje u pitanju, Marija je ipak sačekala pre nego što je iznela svoje mišljenje o Konstrakti, ali i drugim zanimljivim takmičarima.

 

 

Nedavno je otkrila da je u tajnosti otišla na RTS dok su trajale probe, jer je želela da zaviri iza scene i vidi kako sve to izgleda i kakvi su takmičari. To je i uradila i na njeno veliko iznenađenje tamo je bilo izvođača koji su na prvu loptu osvojili njeno srce.

 

Marija Šerifović
Marija Šerifovićfoto: Instagram

 

- Konstrakta će imati fantastičan plasman, ali sam sigurna da niko ne može da garantuje šta će biti. Sve je to sada drugačije, počev od samih pravila, načina, konzumiranja te muzike i festivala... Ali da se radujem, radujem se, i 12. i 14. maja, da sednem i gledam. Žao mi je beskrajno što 14. neću moći da pratim zbog obaveza, nego ću morati s telefona morati... Pošto se to u mojoj porodici baš onako sedne i navija kako treba. Ali 12. maja je i moja slava i čekam da navijam u polufnalu i da se radujem uspehu srpske delegacije, i da čekam to finale i da glasam sa svih evropskih telefona koje imam - rekla je Marija u emisiji "Sve u svemu".

 

Ona je takođe rekla i da joj je Konstraktina pesma svidela već na prvi mah.

 

 

- Nisam čak ni gledala Konstraktin nastup sa punom pažnjom, znam da mi pogled nije bio ka monitoru, samo sam podigla glavu i rekla - 'Šta je ovo, što ovo ne ide?! Šta se dešava?'. To je bilo dva ili tri dana pred sama polufinala... I ništa, ništa se nije desilo. I to je bio moj prvi impuls na Konstraktu... Bilo mi je strava i sad mi je strava - priznala je Marija.

 

Osim nje, pažnju Marije Šerifović privukla je i Sara Jo, jer je bila potpuno drugačija. Nije u pitanju bila samo pesma, već i sav trud koji je uložen u kostim, nastup, šminku...

 

 

- Najbolje od svega mi je što konačno šaljemo nešto što je iole drugačije od 2007. godine... Pa neka bude šta god! A opet, ne bih rekla da je šta god, već je nešto što je dobro - poručila je Marija.

 

 

makonda-tracker