tako se to radi!

Slučajnost ili ne, ovo je FANTAZIJA! Konstraktino damsko izdanje neodoljivo podseća na aufit Megan Markl

0

Na svečanoj ceremoniji otvaranja Evrovizije, srpska predstavnica bila je među najbolje odevenima, a mnoge je njena odevna varijanta podsetila na onu koju smo videli na Megan Markl 2019. godine

foto:  Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia, Doug Peters / PA Images / Profimedia
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia, Doug Peters / PA Images / Profimedia

Ana Đurić Konstrakta, koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji pesmom In corpore sano, privukla je pažnju Starog kontinenta stihom "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl", a zaljubljenici u ovo muzičko takmičenje veruju da ju je vojvotkinja od Saseksa ponovo inspirisala!


Konstrakta je sa srpskom delegacijom juče prisustvovala ceremoniji cvečanog otvaranja Evrovizije u Torinu, kada se pojavila u beloj kombinaciji, koju čine duboke pantalone s pojasom i efektna košulja, za koje mnogi veruju da bi mogli da budu i kombinezon.

 

1 / 5 Foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

 

Srpska predstavnica ponela je preko toga jednostavan mantil iste nijanse, a ključni detalj je šeširić bez oboda, takođe u beloj boji.


Mnoge je ovo izdanje podsetilo na Megan Markl, odnosno na odevnu kombinaciju u kojoj se supruga princa Harija pojavila na obeležavanju Dana Komonvelta, dok je bila u drugom stanju, u avgustu 2019. godine.

 

Megan Markl
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa nosila je tada sličan šeširić i teksturisani beli kaput slične dužine, a novi Evrovizije širom Evrope dele Konstraktine i Meganine fotografije jednu pored druge i tvrde da je ona ponovo poslužila kao inspiracija našoj predstavnici.


Bio to slučaj ili ne, jedno je sigurno — Ana Đurić Konstrakta predstavlja nas u najboljem svetlu, a takmičenje tek treba da počne!

 

 

makonda-tracker