jeste li videli ovo?

Koraci ni nalik na one koji prate pesmu "In corpore sano": Konstraktin ples uz Britni Spirs postao HIT na internetu

1

Ona je demonstrirala svojevrsne pokrete koji su oduševili sve jer je u ovakvom izdanju nisu viđali nigde. 

foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

Ana Đurić Konstrakta, koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji pesmom In corpore sano, privukla je pažnju Starog kontinenta stihom "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl", a zaljubljenici u ovo muzičko takmičenje veruju da ju je vojvotkinja od Saseksa ponovo inspirisala!

 


Konstrakta je sa srpskom delegacijom juče prisustvovala ceremoniji svečanog otvaranja Evrovizije u Torinu, kada se pojavila u beloj kombinaciji, koju čine duboke pantalone s pojasom i efektna košulja, za koje mnogi veruju da bi mogli da budu i kombinezon.

 

1 / 3 Foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

 

Ona je privukla dosta pažnje i sve oči su bile uprte u nju, pa su tako svaki njen korak pratili u stopu. Tako su je na žurki posle ceremnoije usnimili kako igra uz popularne planetarne hitove. 

 

Ona je zaplesala uz hit pop zbezde Britni Spirs "Toxic", a njeni pokreti nisu bili ni nalik koreografiji koja prati numeru "In corpore sano". 

 

 

Podsetimo da se ona prvobitno na kladionicama kotirala niže nego što je to danas. Zauzimala je najpre dvadeseta mesta, a samo 5 dana pred svoj nastup konstrakta se popela na visoko 10. mesto na kladioncama i ako je suditi po reakcijama publike vrlo je verovatno da će se ona još više popeti na listi koja predviđa pobednika ovog takmičenja.

 

kladionice, Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen

 

Ovogodišnji favoriti su predstavnici Ukrajine Kaluš Orkestra, a iz njih su odma

ovogodišnji predstavnici Italije Mamud i Blanko.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

 

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

 

 

makonda-tracker