obratite pažnju!

Evropa oduševljena — približava se PRVOM MESTU: Konstraktina pozicija RASTE na kladionicama

0

Čak je i Končita Vurst prokomentarisala kako će srpska predstavnica potencijalno odneti pobedu. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije Ana Đurić Konstrakta otputovala je pre sedam dana u Torino, gde će nastupiti u dvorani u Torinu koja se naziva Palasport Olimipico, koja je izgrađena za potrebe zimskih olimpijskih igara 2006. godine koje su državane u Italiji.

 

 

Ona će pesmu "In corpore Sano" izvesti u drugoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 12. maja, a trenutno su u toku druženja sa medijima i probe. Naša predstavnica privukla je veliku pažnju svetske javnosti kako svojom pojavom, tako i stajlinzima.

 

Neprestano stižu nove informacije o fenomenalnom interesovanju za našu predstavnicu na Evroviziji, pa je nedavno stigla informacija da je Konstrakta uspela da se upiše u istoriju Evrovizije, jer je ovo prvi put da se izvodi pesma koja kombinuje latinski sa drugim jezikom.

 

Stihovi su na srpskom i latinskom, a to se prvi put dešava u istoriji Evrovizije, da se zna — navodi se u tekstu.

 

1 / 9 Foto: Youtube Printscreen

 

Konstrakta nas vodi kroz tri minuta muzičke meditacije o fizičkom i mentalnom zdravlju, važnosti univerzalne zdravstvene zaštite i pogrešnom fokusu društva na standarde lepote — piše se na sajtu Evrovizije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

Ona se prvobitno na kladionicama kotirala niže nego što je to danas. Zauzimala je najpre dvadeseta mesta, a samo 5 dana pred svoj nastup konstrakta se popela na visoko 10. mesto na kladioncama i ako je suditi po reakcijama publike vrlo je verovatno da će se ona još više popeti na listi koja predviđa pobednika ovog takmičenja. 

 

Jedna od reakcija koja se istakla i koja kruži po interenetu sigurno jeste i reakcija Končite Vurst koja je 2014. godine odnela pobedu na ovom takmičenju. 

 

Srbija je potencijalni pobednik— kazala je Končita. 

 

 

Ovogodišnji favoriti su predstavnici Ukrajine Kaluš Orkestra, a iz njih su odma

ovogodišnji predstavnici Italije Mamud i Blanko

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

kladionice, Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen

 

Podsetimo, Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

 

 

makonda-tracker