NEMA OSMEH NA LICU

"Oči su joj pune tuge": Princeza Šarlin od Monaka se posle 6 meseci pojavila u javnosti

1

Posle šest teških meseci princeza je ponovo sa porodicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Monaška princeza Šarlin poslednjih šest meseci nije se pojavljivala u javnosti, zbog zdravstvenih problema koje je imala.

 

Nakon što je pobedila bolest princeza se pojavila na trci Formule 1 Monaco E-Prix sa svojim suprugom princom Albertom i blizancima princom Žakom i princezom Gabrijelom.

 

 

Princeza Šarlin od Monaka provela je skoro deset meseci u Južnoj Africi, gde je dobila ozbiljnu infekciju disajnih puteva. Imala je ozbiljnu operaciju koja je trajala četiri sata.

 

Nakon što se vratila u Monako morala je da ide na lečenje od "iscrpljenosti" u Švajcarsku. U instituciju za lečenje uputila se nakon što je porodica priredila intervenciju.

 

Mediji su naveliko špekulisali o tome da je princeza imala emotivni krah, i da je lečena na psihijatriji, ali to nikada nije potvrđeno.

 

Ono što je mnoge zabrinulo bio je njen izraz na licu, po kojem bi se moglo reći da se princeza još uvek ne oseća najbolje. Zabrinut i tužan izraz lica gotovo da je bilo nemoguće ne primetiti.

 

Problemi koje je ovaj par imao u braku kulminirali su 2020. godine, kada je Šarlin obrijala jednu polovinu glave, što su mnogi protumačili kao bunt protiv krutih i teških pravila kraljevske porodice.

 

Pojavljivanje para u javnosti izazvalo je pravu lavinu interesovanja, pa se u tumačenje njenog ponašanja uključila i poznata stručnjakinja za govor tela, Džudi Džons.

 

- Držali su distancu, nisu se dodirivali, i Šarlin deluje zamišljeno i izolovano od svoje porodice. Ne gleda u muža, niti se trudi da imitira njegov položaj tela, a oči su joj pune tuge. Grlila je kćerku, i njen gest je poslužio i da pokaže da je devojčica s njom bezbedna, ali i da fotografi imaju priliku da ovekoveče njen verenički prsten i burmu - rekla je ona.

 

 

makonda-tracker