(foto)

Tužnim povodom i bez trunke šminke: Jelena Karleuša stigla u Tužilaštvo u NEUOBIČAJENOM izdanju

21

Popularna pevačica konačno se pojavila na saslušanju povodom optužbi za nasilje u njenom porodičnom domu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pevačica Jelena Karleuša nije se do sad oglašavala povodom navoda da je supruga Duška Tošića na Božić optužila za nasilje. Sada se, međutim, pojavila na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, gde je ispirana u svojstvu građanke povodom ove prijave.


Jelena nije bila preterano raspoložena za razgovor s predstavnicima medija, te je samo prošla pored okupljenih foto-reportera, a njena odevna kombinacija ponovo je ostavila snažan utisak.

 

Jelena je ponela svetloplavi komplet sastavljen od duboke midi-suknje koja prati liniju tela i efektnog pripijenog topa dugih rukava koji otkriva deo stomaka i poprsja.


Pevačica je tome dodala providne salonke sa štiklama i kamel "birkinku", jednu od najpoznatijih i najvoljenijih tašni na svetu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Birkinke — torbe Hermès Birkin — proizvode se u Francuskoj, i to od kože kvaliteta vrhunske klase, kao što su teleća, aligatorova, pa čak i nojeva koža. Svaka je izrađuje ručno, a majstori su mahom završili parisku kožarsku školu Ecole Gregoire – Ferrandi i upotrebljavaju alat star oko 150 godina. Izrada obično traje od tri do četiri dana, a jedan majstor može da napravi najviše četiri torbe za Hermès. Oni koji koriste krokodilsku kožu moraju da imaju makar petogodišnje iskustvo rada na manje luksuznim modelima.

 

 

makonda-tracker