MEDIJI SU BRUJALI

Njegova sestra bila je ISKRENA: Znate li zašto su se razveli Bojan Karić i Jelena Karleuša?

3

Popularna pevačica Danijela Karić osvrnula se u jednom intervjuu pre izvesnog vremena na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan

foto: Damir Dervišagić, Instagram
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Pevačica Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, ispričala je u intervjuu koji je dala pre dve godine da, bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o popularnoj pevačici. Štaviše, ona ističe da joj je Jelena Karleuša bila "jedna od omiljenih snajki".

 

Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki — rekla je Danijela.

 

Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje — istakla je Danijela Karić za Svet, a na pitanje da li će joj drugi članovi poznate dinastije zameriti što hvali bivšu snajku, odgovorila je:

 

Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

 

Danijela Karić
foto: Damir Dervišagić

Članica poznate porodice Karić podsetila je i da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka. Kako je objasnila — oni očigledno nisu bili jedno za drugo.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona s Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude — smatra Danijela Karić.

 

 

makonda-tracker