da li ste znali?

Nije hteo da bude s njom — i onda mu se OSVETILA: Jelena Karleuša bila je ludo zaljubljena u pevača kog svi znate

0

Kada je bila devojka, Jelena Karleuša je bila luda za dobro poznatim kolegom, koji tada nije hteo ni da je pogleda!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša danas je u braku s fudbalerom Duškom Tošićem, s kojim ima ćerke Niku i Atinu. Međutim, Jelena je priznala da je, kada je još bila devojka, bila ludo zaljubljena u popularnog kolegu...

 

JK je bila ludo zaljubljena u kolegu – i to u Željka Šašića!

 

U periodu kada je počinjala njena karijera, on je bio velika muzička zvezda i nije hteo da bude sa njom, jer je ona tada bila veoma mlada.

 

 

Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti – ispričala je jednom prilikom Jelena.

 

1 / 16 Foto: Stefan Stojanović

 

On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni “Zdravo!”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: “Ja ću biti veća zvezda od tebe!” – ispričala je Jelena na jednoj televiziji pre deset godina.

 

 

makonda-tracker