sve negira

"Kleo se da ga je prijavila iz osvete": Evo šta je Duško Tošić izjavio u policiji nakon prijave za nasilje u porodici

7

Domaći mediji preneli su šta je navodno nekadašnji fudbalski reprezentativac Duško Tošić rekao policijajcima po prijavi za nasilje nad suprugom i popularnom pevačicom Jelenom Karleušom

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Donedavni fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić, kog je supruga Jelena Karleuša na Božić prijavila za porodično nasilje, navodno je tokom razgovora s policijajcima rekao da nikad nije bio nasilan prema supruzi.


Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna — kaže neimenovani izvor iz policije za "Informer".


On je dodao i da fudbaler tvrdi da ga je supruga prijavila kako bi mu se osvetila zbog toga što su u lošim odnosima već neko vreme.

 


Kleo se da je samo povisio ton na pevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima — ističe izvor.

 

Podsetimo, sportisti je određena zabrana prilaska supruzi, najpre u trajanju od 48 sati, da bi potom bila produžena na 30 dana.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Nakon što je vest o nasilju u porodičnom domu Karleuša-Tošić na Dedinju preplavila medije, Jelena Karleuša još uvek se nije oglasila tim povodom, dok je na sportista u podužem saopštenju na Instagramu poručio:


Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način Kao što možete da vidite, da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene.


On je dodao i da smatra da bi svi trebalo da preusmere energiju kako bismo podržali Novaka Đokovića, koji se u Australiji suočavao s pretnjom da će biti deportovan i boravio je u imigracionom pritvoru.


Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je. Budimo uz njega — poručio je Tošić.


Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su od 2008. godine i imaju dve ćerke, a pevačica je nedavno u jednom intervjuu istakla da je ona ta koja održava svoj brak.


Koliko god da sam u braku, on traje isključivo zato jer sam ga ja održala. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se — naglasila je pevačica.
 

 

makonda-tracker