sećate li se?

Gledala ga je kao OCA, nije joj bilo prijatno: Tamara Dragičević odigrala je PRVU LJUBAVNU scenu sa OVIM slavnim glumcem

0

Mada je danas jedna od najpopularnijih domaćih glumica, malo ko se seća prve uloge Tamare Dragičević.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević tokom 2021. godine bila je verovatno jedna od najkomentarisanijih i najzapaženijih na domaćoj javnoj sceni, i to najviše zbog uloge Silvane Armenulić u filmu "Toma".

 

 

Film posvećen Tomi Zdravkoviću načinio je neverovatan uspeh, pa je očigledno da je Tamara uradila pravu stvar kada je prihvatila ulogu Silvane, nakon što je jedina bila pozvana na kasting, samo nekoliko meseci nakon što se po drugi put ostvarila u ulozi majke.

 

Tamara i njen suprug Petar Benčina glumili su zapažene uloge u "Tomi", ali još uvek nisu zajedno delili scene, a glumica ne krije da to i priželjkuje.

 

Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi. Petar i ja pažljivo biramo uloge, ali bismo voleli da delimo kadar.

 

1 / 17 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Malo ljudi se seća njenog debija u filmu i seriji "Miris kiše na Balkanu", gde je snimila i prvu ljubavnu scenu sa svojim profesorom Draganom Petrovićem Peletom, inače suprugom glumice Olge Odanović.

 

Tamari je taj zadatak reditelja Ljubiše Samardžića veoma teško pao.

 

Nije prijatno kad nekoga koga gledaš kao autoritet, oca, profesora, treba da poljubiš i zavodiš. Jeste to sve gluma, zato smo mi i uradili te scene krajnje profesionalno i dobro, ali to ti dođe kao incest — govorila je Tamara još 2014. godine za Kurir o tom iskustvu.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U filmu "Montevideo, bog te video" više nije bilo neprijatnosti, a Dragan Petrović Pele igrao joj je oca.

 

 

makonda-tracker