njen stil

I ženstven, i za SVE prilike, i u stilu Kejt Midlton: Crveni kaput u kom je Tamara Dragičević bila ŠIK cele zime

2

Tamara Dragičević nije samo jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, ona je zbog svojih odevnih kombinacija poslednjih nekoliko meseci postala prava modna inspiracija!

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević tokom prethodne godine ostavila je veliki utisak na publiku ulogom Silvane Armenulić u filmu "Toma", a kako to često bude, s glumačkim uspesima, fokus se tako često pomera i na stil i modne odabire. Tamara nam poslednjih meseci pokazuje da voli da eksperimentiše sa modom, ne igra uvek na sigurno, a često se poigrava kombinacijama ležernog i elegantnog.

 

 

Tamara je bila redovan gost crvenih tepiha u 2021. godini, što na premijerama filma, što na različitim proslavama i festivalima, gde smo uglavnom mogli da je viđamo u superglamuroznim toaletama, ali kada su u pitanju manje zvanični povodi, ona i te kako ume da zasija u zanimljivim izdanjima (kao i strit stajl varijantama).

 

Ove zime Tamaru smo nekoliko puta mogli da vidimo u jednom modelu kaputa, za koji bi se možda moglo i zaključiti da joj je omiljen!  U pitanju je dugački strukirani kaput, kakav se mogao kupiti u jednom popularnom lancu prodavnica i u srpskim tržnim centrima, crvene boje, sa superefektnom zlatnom dugmadi. 

 

1 / 9 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Tamara ga je poslednji put nosila na premijeri komada "Amsterdam" Maje Arad Jusur, u Ateljeu 212. Ovog puta ga je kombinovala s elegantnom crno-belom bluzom, čime je napravila odličan kontrast, a nedavno smo je videli u njemu u društvu Mie Bjelogrlić, dok ga je rado nosila i na putovanju po Americi sa suprugom Petrom Benčinom.

 

 

Crveni kaputi svake sezone su superpopularni, a obožava ih i Kejt Midlton, koja ima nekoliko sličnih modela, pa se lako da zaključiti da bi ona rado ponela kaput poput Tamarinog. A vi?

 

 

makonda-tracker