bez greške

Džej Lo bi STALA PAMET da vidi ovaj spoj! Tamara Dragičević protresla crveni tepih NEOBIČNOM ZIMSKOM HALJINOM

1

U Beogradu je snoć svečano zatvoren 50. Fest, a među onima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj bila je i jedna od najpopularnijih domaćih glumica

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jubilarni pedeseti FEST sinoć je zatvoren dodelom nagrada, najviše priznanja pripalo je filmu "Optužujem". Za najbolji film proglašen je "Nitram" Džastina Kurcela, dok je priznanje "Milutin Čolić" za najboljeg reditelja srpskog filma dobio Stefan Arsenijević za film "Strahinja Banović".


Predsednik žirija Glavnog takmičarskog programa bio je glumac Miloš Biković, a u žiriju su s njim bili još Đerđi Raduli, Agriris Papadimitropulos, Toni Gojanović i glumica Tamara Dragičević, koja je još jednom pokazala zašto spada u najbolje odevene poznate ličnosti.

 

Šarmantna glumica stigla je na crveni tepih u društvu Jugoslava Pantelića, umetničkog direktora FEST-a, i to u jednom od svojih lepših izdanja u poslednje vreme. Tamara je za ovu priliku odabrala neobičnu drap haljinu s reverima i dugih rukava, koja je sečena tako da naglasi struk, dok donji deo pada u vidu suknje na preklop. Ovaj nesvakidašnji model izdvaja efektan šlic koji s prednje strane otkriva obe noge, a haljina je nabrana na više mesta i vrlo decentno drapirana.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Glumica je toaletu kombinovala s kratkim čizmama na pertlanje i s visokim štiklama, u stilu onih kakve Dženifer Lopez nosi gotovo svakodnevno proteklih meseci, a svemu je dodatnu notu glamura dala upečatljiva zelena bunda kojom se Tamara tek ogrnula.


Tokom 50. FEST-a održano je 380 projekcija filmova, kao i devet premijera domaćih ostvarenja. Svečano zatvaranje održano je i uz koncert filmske muzike Simfonijskog orkestra RTS-a pod dirigentskom palicom Bojana Suđića, a prisutni su imali priliku da čuju teme iz mnogih kultnih ostvarenja poput "Zvezdanih ratova", "Harija Potera", "Supermena", "Indijane Džonsa" i drugih.

 


 

makonda-tracker