uloga silvane će se pamtiti

Priželjkuje zajedničke scene s Petrom, ali... Tamara Dragičević otkrila koja scena iz "Tome" je KLJUČNA za ceo film

1

Film "Toma" prikazan je na malim ekranima televizijskim gledaocima, a neke od najvažnijih uloga odglumili su bračni partneri Tamara Dragičević i Petar Benčina

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Uloga koja je definitivno obeležila prethodnu godinu za glumicu Tamaru Dragičević bila je uloga Silvane Armenulić u filmu "Toma". Neostvarena ljubav, prijateljstvo i neraskidive veze Tome i Silvane jedni su od ključnih motiva ovog filma, koji je sinoć po prvi put prikazan na nacionalnoj televiziji, te su ga odgledali i oni koji do sada nisu posetili bioskope.

 

 

Tamarin suprug Petar Benčina odigrao je ulogu doktora, takođe jednu od glavnih i izuzetno važnih, ali ovaj bračni par, ipak, nije delio zajedničke scene u "Tomi".

 

Tamara Dragičević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara je u intervjuu za Kurir otkrila da li ih zajedničke scene čekaju u 2022. godini:

 

— Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi. Petar i ja pažljivo biramo uloge, ali bismo voleli da delimo kadar.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na pitanje kako je doživela scenu u kafani kad Toma Zdravković peva "Ljiljanu", Tamara je imala iskren odgovor.

 

 Plakala sam kad sam prvi put gledala film i tu scenu. Bila sam samo obična publika i kao neko ko nema nikakve veze s tim projektom. Scena s Petrom i Paulinom Manov je ključna za ceo film što se tiče emocija. Meni je to bilo predivno — ispričala je Tamara za Kurir.

 

 

makonda-tracker