divne uspomene

Satima su šetali, ali joj se nije odmah dopao: Tamara Dragičević otkriva kako je izgledalo udvaranje Petra Benčine

1

Dramski umetnici se od tog dana nisu odvajali, a danas su roditelji ćerkice Staše i sina Lazara.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Jedan od najpopularnijih parova sa glumačke scene Petar Benčina i Tamara Dragičević veoma retko u medijima govore o svojoj ljubavi i braku, iako su godinama zajedno, a tokom zajednice dobili su i dvoje naslednika.

 

Dramska umetnica je tokom jednoj medijskog istupanja priznala kako je shvatila da joj se dopada Petar, iako su se u početku samo družili.

 

 Petar mi nije bio simpatija, dok nisam shvatila da sam ja njemu simpatija. Bilo ga je odjednom "mnogo". Mi sa klase smo išli negde i onda je stalno sa nama on išao. Sedeo je pored mene, a kada sam osvestila da mu sviđam, shvatila sam da nije ni on loš (smeh). Desila nam se jedna zanimljiva situacija nakon jednog kastinga. Završili smo kasting i krenuli smo ka kućama zajedno, bilo je leto i 40 stepeni ― rekla je Tamara i nastavila:

 

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Instagram

Šetali smo, pa smo seli na piće, a ja sve vreme razmišljam zašto šetamo toliko. Zaista nije bilo nikakvo muvanje. Kod Brankovog mosta smo se rastali i već mi je bilo neprijatno što sam toliko šetala. Samo sam se mami poverila, a nisam ni znala da mi se sviđa. Ja sam se tad njemu svidela ― istakla je glumica.

 

Nedavno su oboje istakli kako priželjkuju da se u budućnosti pojave u istom kadru na velikom platu, jer su do sada oboje bili dao filmskih projekata, ali nisu imali zajedničke scene.

 

U ostvarenju "Toma" oboje su oduševili publiku, a uskoro kreću sa snimanjem novih projekata.

 

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker