raznežila srbiju

Usred nastupa saopštila da je TRUDNA: Marija Mikić na SIMPATIČAN način potvrdila lepe vesti

0

Šarmantna pevačica sinoć je u prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju" izborila plasman u finale, a na bini je potvrdila glasine da će uskoro postati mama, i to uz pomoć posebnog rekvizita.

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Pevačica Marija Mikić sinoć se našla među 18 izvođača koji su nastupili na na prvom polufinalu takmičenja "Pesma za Evroviziju". Ona i njena pesma "Ljubav me inspiriše" svrstavaju se u favorite, a Marija se postarala da njen nastup i te kako ostane svima u lepom sećanju i da je zapazi i domaća i evrovizijska publika.

 

Uvek nasmejana Marija nastupila je u veličanstvenoj toaleti napravljenoj od slojeva tila, za koju mediji pišu da je teška čak 15 kilograma. Pevačica je njoj skrivala svoj trudnički stomačić, a na kraju nastupa je izvadila cuclu i stavila je u usta i položila dlanove na stomak.

 

Marija Mikić
foto: Printscreen

Kada se pročulo da je trudna, Marija nije želela ni da potvrdi ni da demantuje lepe vesti.


Sad moram da se skoncentrišem na ovo, da sve bude kako treba! Ipak mi je ovo životna prilika — rekla je Marija za Glossy.

 

1 / 10 Foto: Nenad Kostić


Nakon nastupa, u green room-u je Marija dirnuta simpatičnim gestom voditeljke Kristine Radenković i voditelja Stefana Popovića, koji su joj poklonili bodi za bebu s natpisom "Bebovizija".


Podsetimo, Marija je pre nekoliko dana za Glossy istakla da se nada visokom plasmanu.


Slagala bih kad bih rekla da ne očekujem visok plasman. Očekivanja sam već ispunila i sebi i svom timu, ostao nam je još plasman. Verujem čvrsto da ni tu nećemo omanuti — rekla nam je Marija i najavila delić čarolije koju smo sinoć videli. — Nastup je bajka. Eto, samo ću toliko reći.

 

 

 

makonda-tracker