teška životna priča legendarne džeki o.

NAZIVAJU JE NAJTUŽNIJOM PRVOM DAMOM SVIH VREMENA: Preživela je smrt NASLEDNIKA, afere supruga i njegovu tragičnu smrt...

2

Prošlo je 27 godina od njene smrti.

 

"On je s njom manje-više završio nakon jednog zajedničkog vikenda. Čak joj je pred svima rekao kako ionako nije materijal za prvu damu", otkrio je tada Džonov bliski prijatelj i priznao kako je Džeki znala i za to.

 

5. avgusta 1962. godine Merilin je okončala svoj život sa samo 36 godina, a u novembru 1963. predsednik Kenedi ubijen je u atentatu u Dalasu.

 

Pročitajte i: "NEKA VIDE ŠTA SU UČINILI": Ona je nosila NAJTRAGIČNIJI ružičasti komplet u istoriji, a KRV sa njega ni do danas nije očišćena

 

Džeki i njena sestra Li Radzivil od malih su nogu učene da su novac i moć najvažnije stvari u životu. Prvog dečka ostavila je zbog majke, jer mu porodica nije bila dovoljno bogata, a kasnijeg verenika hladnokrvno je ostavila nakon što se saznalo da zarađuje današnjih 160 hiljada dolara godišnje kao posrednik u trgovini. Dok ga je vozila na aerodrom, u džep mu je ubacila verenički prsten, te mu time dala do znanja da se venčanje neće održati.

 

Pročitajte i: OD NJIHOVIH TRAGIČNIH SUDBINA I UŽASNIH GUBITAKA PODILAZI JEZA: Da li je porodica Kenedi zaista PROKLETA?

 

Kasnije se Džeki udala za Aristotela Onazisa, ali ta ljubavna priča je već priča za sebe...

 

 

makonda-tracker