teška životna priča legendarne džeki o.

NAZIVAJU JE NAJTUŽNIJOM PRVOM DAMOM SVIH VREMENA: Preživela je smrt NASLEDNIKA, afere supruga i njegovu tragičnu smrt...

2

Prošlo je 27 godina od njene smrti.

Džeki Kenedi
foto: Profimedia

Osim toga, mediji su je obožavali i nazivali modnom ikonom, pa je i sam Kenedi često javno zahvaljivao supruzi kao najvećoj podršci.

 

Ipak, dok su u javnosti njegova usta imala samo reči hvale za nju, kada su se svetla pozornice ugasila, on ju je varao gdje je stigao. U knjizi "These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie" piše kako je prva dama znala za sve suprugove afere. Znala je ljubavnice po imenima i iako su je uzrujavale, bila je spremna zažmuriti na sve, sve dok je suprug javno ne sramoti.

 

Upravo ju je Džonova afera sa slavnom Merilin Monro najviše uzrujavala, jer je u to vreme plavuša bila prava diva, pa je postojala velika opasnost od toga da preljuba postane veliki skandal, uništi Kenedijevu reputaciju, ali i njen brak.

 

I dok se Džeki uzrujavala, glumica je maštala o tome kako će se njen ljubavnik oženiti njom. U istoj se knjizi navodi kako je jednom prilikom pitala bliskog prijatelja može li je zamisliti kao prvu damu. Jednom je čak i nazvala samu Džeki u Belu kuću, te joj otkrila kako joj je Džon obećao da će se oženiti njome, na šta joj je Džeki vrlo mirno poručila: "Merilin, udaćeš se za Džona, uselićeš se u Belu kuću, imati dužnosti prve dame, ja ću se iseliti, a ti ćeš dobiti sve probleme."

 

Pročitajte i: TVRDI DA JE NJEN OTAC DŽON KENEDI — ALI TO JE SAMO DEO: Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević ostavila planetu bez reči

 

 

To se nije dogodilo, a glumica je ubrzo postala problem svom ljubavniku jer je nakon nekoliko zajedničkih noći postala opsednuta njime.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker