strašni smrtni slučajevi

OD NJIHOVIH TRAGIČNIH SUDBINA I UŽASNIH GUBITAKA PODILAZI JEZA: Da li je porodica Kenedi zaista PROKLETA?

0

Slavna američka porodica Kenedi jedna je od najuticajnijih, ali i najtragičnijih porodica SAD-a. Međutim, i danas zbog brojnih smrtnih slučajeva kruži urbana legenda o davnoj uvredi zbog koje je na njih bačeno prokletstvo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je objavljena vest o smrti 22-godišnje Serše Kenedi, ponovo se poteglo pitanje koje javnost intrigira već više od pola stoljeća - jesu li Kenedijevi prokleti?

 

Smrt mlade Serše, unuke Roberta F. Kenedija, postala je poslednja u nizu tragedija i strašnih smrtnih slučajeva koji su zadesili ovu porodicu. Devojka je preminula u domu svojih roditelja nakon što se predozirala drogom, a iako je hitna pomoć odmah pozvana - nije joj bilo spasa.

 

 

Smrt ove lepe devojke novi je udarac za obitelj koja se ovih dana priseća i druge dve tragedije - avionske nesreće Džona F. Kenedija mlađeg, od čega je prošlo 20 godina, i saobraćajne nesreće na ostrvu Čapakvidik, kada je senator Ted Kenedi preminuo pre 50 godina.

 

Iako su to već tri strašna smrtna slučaja, oni su tek početak grozne liste tragedija i skandala koji su potresali slavnu porodicu.

 

Među žrtvama zle kobi ove porodice našla se i Meri Ričardson Kenedi, bivša žena Roberta Kenedija mlađeg, koja je pronađena obešena u štali 2012. godine u svojoj 52. godini. Ona se borila s alkoholizmom i zavisnošću od antidepresiva, pa se na kraju ubila na svom ranču.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker