šta im je to trebalo?

ŠTA LI SU JOŠ SLAGALI? Objavljen dokument koji dokazuje da je Megan Markl izgovorila ogromnu LAŽ u razgovoru s Oprom

5

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u intervjuu koji su dali Opri ispričali kako su se tajno venčali tri dana pre romantičnog venčanja koje je pratio ceo svet. Međutim...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U intervjuu koji se dugo iščekivao i koji je kao bomba odjeknuo u svetu, poznati par ispričao je nogo pikanterija o životu u kraljevskoj porodici.


Saopštili su kog je pola beba koju čekaju, a Megan Markl je otkrila da su članovi britanske kraljevske porodice strahovali koliko će tamna biti boja kože njenog sina Arčija, da je imala suicidne misli, da ju je jetrva Kejt Midlton rasplakala, kakav odnos ima s kraljicom, Hari je otkrio da je princ Čarls prestao da mu se javlja na telefon, a rekli su i da su se tajno venčali u dvorištu tri dana pre čuvenog venčanja Katedrali Svetog Đorđa u zamku Vindzor.


Kako je Megan objasnila, Hari i ona pozvali su kanterberijskog nadbiskupa i rekli mu da je glamurozno venčanje spektakl za svet i da žele da započnu svoj bračni život sami, na šta je princ dodao da su samo njih troje bili na tom intimnom venčanju — Megan, on i kanterberijski nadbiskup.

 


Međutim, britanski list The Mirror imao je uvid u venčani list princa Harija i Megan Markl, koji su dobili iz Opšte matične kancelarije, a koji pokazuje da je brak između ovog para sklopljen 19. maja 2018. godine u zamku Vindzor.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Žao mi je, ali Megan je očigledno zbunjena i očito loše obaveštena — izjavio je za The Sun službenik koji je sastavio dozvolu za venčanje Stiven Vorton. — Nisu se venčali tri dana ranije pred nadbiskupom od Kanterberija. Posebna dozvola, u čijem sam sastavljanju učestvovao, omogućila im je venčanje u kapeli Svetog Džordža u Vindzoru, koje se dogodilo 19. maja 2018. godine, koje je video ceo svet i koje je bilo službeno venčanje, koje je priznala Crkva Engleske i zakon. Pretpostavljam da su ranije možda razmenili neke jednostavne zavete koje su sami napisali i rekli to pred nadbiskupom, ali bila je to verovatno obična proba.


Odmah po objavljivanju Meganinog i Harijevog intervjua koji su dali Opri oglasio se i vikar Crkve Engleske Dejvid Grin, koji je na Tviteru napisao, pa obrisao da venčanje kakvo je Megan opisala nije bilo moguće.


Nije moguće dvaput se venčati. Šta je bilo onda to tri dana pre javne ceremnije? I ako jeste bio brak, šta onda radimo? Sklapamo sveti brak samo zbog kamera? — zapitao se on.

 

 

makonda-tracker