NIŠTA NIJE PREĆUTALA

ISPRIČALA SVE ŠTO JOJ STOJI NA DUŠI: Megan Markl otkrila i kako se kraljica Elizabeta ponašala prema njoj

1

Vojvotkinja od Saseksa se, u razgovoru s Oprom Vinfri u kojem je otkrila potresne detalje o njenom životu u britanskoj kraljevskoj porodici, osvrnula i na svoj odnos s kraljicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U ekskluzivnom intervjuu koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri otkriveno je mnogo detalja o neprijatnostima koje su doživljavali od strane Harijeve porodice.


Pored toga šta je Megan ispričala o svom odnosu s Kejt Midlton, o brigama dela porodice o boji kože njenog deteta, polu bebe koju trenutno nosi, ona je govorila i o najvažnijoj od svih — Elizabeti II. Kako je istakla, volela je da bude u kraljičinom društvu.


Ljudima je teško da razdvoje to dvoje jer to je "porodični posao", da, tu je porodica, ali tu su i ljudi koji vode instituciju, to su dve različite stvari. Važno je razdvojiti to jer je kraljica, na primer, uvek bila divna prema meni — rekla je Megan.

 


Ona je ispričala da je pre veridbe imala smo jednu zajedničku javnu aktivnost s kraljicom, i da ju je sama Elizabeta pozvala.


Zajedno smo doručkovale tog jutra i dala mi je prelep poklon. Zaista sam uživala u njenom društvu, sećam se da mi je, dok smo bile u automobilu, dala divan par minđuša i ogrlicu — ispričala je vojvotkinja.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Ona se prisetila i da ju je jednom, dok su sedele napolju i bilo je prohladno, kraljica pozvala da sedne pored nje i prekrila joj noge svojim ćebetom.


To me je podsetilo na moju baku, kako je uvek bila topla i srdačna — rekla je Marklova.
 

 

makonda-tracker