ništa nije sakrio

"PRESTAO JE DA MI SE JAVLJA NA TELEFON": Princ Hari otkrio kakav odnos ima sa ocem i zašto su Čarls i Vilijam ZAROBLJENI

6

Princ Čarls od Velsa i njegov mlađi sin oduvek su imali turbulentan odnos, koji je dodatno narušen nakon što je Hari okrenuo leđa porodici

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dali su Opri Vinfri intervju o kojem danas priča ceo svet — Hari i Megan rekli su kog je pola beba koju trenutno čekaju, da je supruga princa Vilijama Kejt Midlton rasplakala Megan pred venčanje, da je deo porodice strahovao koliko će biti tamna koža njihovog sina Arčija, kako se Megan slaže s kraljicom Elizabetom, da su se Hari i Megan zapravo venčali tri dana pre čuvene romantične ceremonije...


Među brojnim pikanterijama koje su otkrili je i to kakav odnos princ Hari ima sa svojim ocem princem Čarlsom.

 

Kako je princ Hari objasnio, to što su se Megan i on povukli s funkcija viših članova kraljevske porodice nije bilo iznenađenje za njihove bližnje. Navodno je Hari više puta ukazivao na svoje namere i dok su Megan i on boravili u Kanadi, u vreme kada je zvanično saopšteno da se povlače, on je bio na telefonskoj vezi sa ocem i kraljicom Elizabetom II.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Dok smo bili u Kanadi, tri puta sam razgovarao s bakom i dvaput sa ocem, pre nego što je prestao da mi se javlja na telefon. Do tog trenutka sam već uzeo stvar u svoje ruke. Moram ovo da uradim za svoju porodicu — rekao je Hari. — Moram nešto da uradim za svoje mentalno zdravlje, za mentalno zdravlje moje supruge i Arčija.


On je istakao da se osetio iznevereno od strane princa Čarlsa.

 

princ Čarls
foto: Profimedia

On zna kako je kad boli. Naravno da ću ga uvek voleti, ali mnogo je povređenosti i jedan od mojih prioriteta će ostati da to zalečim — zaključio je princ Hari.


On je dodao da jeu prvom polovini 2020. potpuno isključen iz porodice i da nije iznenadio kraljicu saopštenjem da napušta svoje ranije obaveze.


Previše je poštujem — rekao je Hari.


On je istakao da bez Megan nikad ne bi mogao da napusti porodicu.


Nisam video izlaz. Bio sam zarobljen u sistemu, baš kao što je zarobljen ostatak moje porodice. Moj otac i brat — oni su zarobljeni. Oni ne mogu da odu i saosećam s njima zbog toga — rekao je.


Hari je dodao da veruje da bi njegova majka princeza Dajana bila ljuta zbog toga kako se sve odigralo, ali da bi želela samo da svi budu srećni.

 

 

makonda-tracker