"ponižavajuće!"

TVRDNJA DA JU JE RASPLAKALA JE POSEBNO ODJEKNULA: Evo kako je Kejt Midlton reagovala na intervju Megan Markl

3

Vojvotkinja od Kembridža zbog svog položaja ne može da odgovori na tračeve i optužbe, a one su vrlo, vrlo neprijatne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na društvenim mrežama su nakon intervjua koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri česti negativni komentari Meganinih fanova na račun Kejt Midlton.


U vreme kada su Hari i Megan jedno drugom rekli "da" pročulo se da je bivša glumica rasplakala svoju buduću jetru na probi haljina za deveruše, što Bakingemska palata nikad nije demantovala (mada, ruku na srce, Palata retko odgovori na tračeve o odnosima unutar porodice). Tokom razgovora s Oprom Vinfri Megan je istakla da je bilo obrnuto — tvrdi da je Kejt rasplakala nju i potom joj se izvinila poklonivši joj buket cveća.

 


Obožavaoci Megan Markl ne prestaju da negativni komentarišu Kejt Midlton na društvenim mrežama i tvrde da je ona vuk u jagnjećoj koži, a osim demantija princa Vilijama o tvrdnjama da su članovi britanske kraljevske porodice rasisti, još nismo čuli kako su Kembridžovi reagovali na Meganin intervju.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kako sada piše Daily Mail, supruga princa Vilijama i buduća britanska kraljica nalazi ove tvrdnje "ponižavajućim". Kejti Nikol, stručnjakinja za kraljevsku porodicu, istakla je za OK! magazine da nikad nemam priliku da čujemo da je Kejt Midlton izgubila kontrolu i bila neprijatna prema nekome jer je ona uvek "vrlo oprezna u tome kako se ophodi prema drugima".


Kejt nikad nije htela da ni nagoveštaj prekida dobrih odnosa između Megan i nje dođe do medija, tako da joj je veoma teško zbog priče koja sad kruži — objasnila je Nikolova.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Ona je dodala da ova priča ima dve verzije, ali da princ Hari i Megan Markl dobro znaju da Kejt zbog svog položaja nije u prilici da odgovori na optužbe vojvotkinje od Saseksa.

 

 

makonda-tracker