šta im je to trebalo?

ŠTA LI SU JOŠ SLAGALI? Objavljen dokument koji dokazuje da je Megan Markl izgovorila ogromnu LAŽ u razgovoru s Oprom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

VB

22-03-2021 12:12h
Njihov intervju je deo vise sinhronizovanih pokreta, "black lives matter", "metoo", "Antifa",.. Naravno da je i Opra deo toga, novog laznog sveta.

mihailo

24-03-2021 15:59h
@VB
Tužno je da navodna glumica ne razlikuje generalnu probu od premijere...

Šta su još lagali

03-04-2021 15:36h
Zlaze slike i izveštaji da to dete i nije njihovo. Mislilo se da nosi jastuk i da su kupili surogat majku. Sada izlaze slike od njene prijateljice sa tim detetom.. izgleda da su to dete samo za slikanje uzimali. Nijedan odmor nije sa njima, nijednu šetnju sa njim...
Pogledajte ovo HarrysGreySuit Chief Impact Officer Of Grey Suits

Baba Visnja

05-08-2022 07:46h
Neverovatno kako je britanska stampa maliciozna, sto verujem sve dolazi iz dvorske kuhinje. Ova prica je mogla da bude protumacena i na pozitivan nacin. I bila bi, da se ne radi o pobeguljama. A posto se radi o pobeguljama, onda ih treba zasuti fekalijama.

Evo recimo jedno tumacenje: imali su intimnu ceremoniju samo za njih dvoje, a zvanican brak je sklopljen na zvanicnom mestu. Ko od nas kad je bio lud od ljubavi nije hteo intimu na svaki moguci nacin? Kakva je to intima kad te prati pola sveta?

Takodje je moglo biti protumaceno da su hteli da ispostuju protokol i krunu, ali i da imaju nesto svoje.

Inace, iz monarhisticke kuhinje i dalje izlaze fekalije kojima se gadja taj intervju sa Oprom. Konstantno pokusavaju da omalovaze i demantuju, izvrgnu ruglu svaki pojedinacni deo intervjua, a i intervju u celini. Zasto? Zabole krunu dal su se drzali za ruke ispred popa ili nisu. Ono gde su ih smrtno naboli je rasizam. Da je Archi vise licio na mamu, to bi bila prva zvanicna crna beba na engleskom dvoru. I kao takva morala bi da probije puritanski britanski led. Ja verujem da je bilo postavljano pitanje boje koze malog Archija. Naravno da je bilo postavljano, naivno je verovati da nije ali to nije trebalo po cenu zivota da izadje u javnost. Megan im ga je suknula. Nema tog PR-a koji bi mogao ta gna posle da pocisti.
Uostalom, da oni nisu rasisticki nastrojeni, pa prvi bi Hari rekao da su to gluposti. Nije rekao, jer on najbolje zna koje su price po dvoru kada nema kamera.

PS

05-08-2022 10:33h
@Baba Visnja
Inace, nikada nisu rekli doslovce ko je to bio i ko je inicirao ili sirio razgovore o boji koze dece Megan i Harija.
Medjutim, pritisnuti javnoscu, mozete li da pogodite u cija usta je stavljen komentar rasnog tipa? U snajin, naravno! Niko od plovokrvnih nista nikada nije zgresio, nego uvek oni koji se udaju/ozene u familiju - na njih se svali teret. Dajana je prva povukla ovog macka za rep.

Kada je Megan rekla da se postavljalo pitanje boje koze njihove dece, prvo je krenula lavina pitanja ko je, ko je, ko je, ko je... a onda su poceli da nagadjaju: princ Carls? Vilijam? Kraljica??? Zatim su se javili "dobro obavesteni krugovi" koji su "naculi u prolazu" da je bas Carls tako nesto rekao. Ili onaj njegov brat pedofil Endrju. Naravno da se tu radi o cistom medijskom ratu jer nisu bas ni svi Britanci odusevljeni krvopijama.

E pa da bi odbranili cistotu plave krvi, Kamila je osedlana za medijsko jahanje... Prica je da su se Hari i Kamila salili, da je Kamila rekla "Zar nebi bilo sjajno da Archi ima ridju afro frizuru". Da se Hari nasmejao, a da Megan nije bilo smesno.
Problem sa ovom pricom je da su Hariju rasisticki fazoni smesni.a snaje su te sto su napravile karambol. Jedna jer laje (Kamila) a druga jer se duri (Megan). To sto je plavokrvnom to normalno i smesno (Hari) - nema veze.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: