SVE JE RAZOTKRILA

"PRIČALI SU KOLIKO ĆE TAMNA BITI MOJA BEBA. IMALA SAM SUICIDALNE MISLI": Megan Markl o NAJŠOKANTNIJIM porodičnim tajnama

5

Dugo iščekivani intervju Megan Markl i princa Harija sa Oprom Vinfri munjevito je obišao svet, a pojedini detalji zaprepastili su mnoge

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni par Megan Markl i princ Hari načinio je veliki korak kada su odlučili da ekskluzivno progovore o svemu kroz šta su prolazili i pre i nakon odstupanja sa zvaničnih funkcija članova britanske kraljevske porodice, ali i sa čime su se se borili.

 

Tokom većine intervjua, sa Oprom je razgovarala Megan, a onda joj se pridružio Hari.

 

Jedna od najšokantnijih izjava u intervjuu odnosila se na "nekoliko razgovora", navodno vođenih u okviru kraljevske porodice, a koji su se odnosili na spekulisanje koliko "tamna" će biti Meganina i Harijeva beba, odnosno maleni princ Arči.

 

"Tih meseci, dok sam bila trudna, bilo je zabrinutosti i razgovora vezanih za to koliko će tamna biti bebina koža kad se rodi", priznala je Megan.

 

Dodala je i kako je Arčiju uskraćena titula i dvadesetčetvoročasovno osiguranje kad se rodio, ali i da se pre njemu nisu odnosili kao prema ostaloj deci u porodici.

 

Ona je rekla da su ti razgovori vođeni sa Harijem, sa njom, a on joj ih je otkrivao. Oboje su odbili da kažu koji član porodice je tako govorio o detetu.

 

"Nikad neću otkriti sve o toj konverzaciji. U to doba je bila vrlo neprijatna i bio sam šokiran", podelio je Hari.

 

Megan je otkrila da je jedno vreme imala suicidalne misli, ali da su odbijali da joj pomognu. Otkrila je da je bila jako usamljena nakon što se priključila kraljevskoj porodici i "izgubila svoju slobodu".

 

"Kad sam se pridružila toj porodici, to je poslednji put pre nego što smo se doselili ovde da sam uopšte videla svoj pasoš, vozačku dozvoli, ključeve, sve sam to morala da im predam", rekla je.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Dodala je da je njeno mentalno zdravlje bilo toliko loše da više nije htela da živi.

 

"Otišla sam kod Institucije i rekla da ja moram da odem negde i zatražim pomoć, rekla da se nikad nisam ovako osećala i da moram da odem negde, a rekli su mi da ne mogu i da to nije dobro za njih."

 

"Ništa nisu hteli da učine po tom pitanju", rekla je Megan.

 

Dodala je da je noć nakon što je Hariju rekla da se oseća suicidalno morala sa njim da ide na događaj koji se održavao u dvorani Royal Albert Hall. Megan je rekla da je postojala fotografija sa tog događaja koja ju je opsedala i podsećala na to šta je proživljavala. Imala je prijatelje koji su komentarisali kako su fantastično tada izgledali, ali nikad se ne zna šta se događa između nečijih zatvorenih vrata.

 

"Kada zumirate tu sliku, vidite koliko čvrsto me steže. Smeškali smo se i radili svoj posao, ali samo smo se zapravo trudili da izdržimo. Svaki put kad reflektori nisu bili na nama, jecala sam", priznala je Megan Opri.

 

 

makonda-tracker