ipak nije išlo

ŠEST MESECI NISU RAZMENILE NI REČ: Otkriveno kako je došlo do prekida komunikacije između Kejt Midlton i Megan Markl

7

Mnogo pre nego što se mogao naslutiti raskol između prinčeva Vilijama i Harija i da bi mlađi od braće mogao da okrene leđa porodici, šuškalo se o lošim odnosima između jetrva.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od prvog trenutka kada se pročulo da se princ Hari zabavlja s Megan Markl mediji su upoređivali američku glumicu sa izabranicom princa Vilijama Kejt Midlton. Sve vreme se piše o njihovom odevnom stilu, ali u centru pažnje našli su se i maniri, obrazovanje i, uopšte, prošlost dveju lepotica.

 

Kako je veza princa Harija i Megan napredovala i, posebno, od njihovog venčanja, poređenja su postala svakodnevica, a vojvotkinja od Kembridža Kejt i vojvotkinja od Saseksa Megan uvek su izgledale kao da se odlično slažu.

 

Čini se, međutim, da su predstavnici medija ipak naslutili nešto — prošle godine počelo da je da se šuška da se slavne jetrve zapravo „ne mirišu“, a ubrzo se pročulo i da su njihovi muževi u lošim odnosima, iako su Vilijam i Hari oduvek bili ne samo braća nego i najbolji prijatelji. Sudeći po najnovijim vestima, odnos između vojvotkinja toliko je uništen da su njih dve prestale da komuniciraju.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kako javlja The Sunday People, Midltonova i Marklova su poslednji put razgovarale pre čak šest meseci, a čak i tada samo u okviru porodične grupe na jednoj aplikaciji za dopisivanje!

 

Megan ima osećaj da je pojedini članovi kraljevske porodice gledaju s visine zbog toga odakle dolazi. To je izazvalo mnogo nerviranja i učinilo odnose lošim. Moraju da pronađu način da to reše i nastavlje dalje kao porodica — rekao je izvor blizak Dvoru.

 

 

makonda-tracker