ipak nije išlo

ŠEST MESECI NISU RAZMENILE NI REČ: Otkriveno kako je došlo do prekida komunikacije između Kejt Midlton i Megan Markl

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Ja

13-01-2020 16:51h
Tesko je ziveti negde gde te ne cene i ne postuju
Zivot je kratak da bi se trodio bez veze
Zato podrzavam Megan

Lil

14-01-2020 22:53h
@Ja
Znala je ona sta radi...
Ipak je na dobitku. Bice majka princa.
Inace bi ostala glumica,za koju je cuo samo poneko...

Lil

14-01-2020 22:50h
Da tesko je,ali ona je znala u sta se upusta...
I ipak se je odlucila da prihvati izazov,jer je verovatno veoma mudro procenila sve ZA i
PROTIV...

Oduzeti

16-01-2020 14:54h
platu koju daju građani , jer su plaćene da budu kulturne i da imaju civilizovan odnos ! Naročito ovu iz engleskog sela koja grčevito hoće da pošto poto bude "kraljica" jer je na njoj veća odgovornost . Kad je znala da ne prihvati jetrvu (iz kojih razloga ?) , i da sa njom ne govori , omalovažava i ignoriše ,..onda je farsa da će "prihvatiti " sve podanike koji su istog porekla kao megi !

Mina

18-01-2020 17:18h
@Oduzeti
Jao vas, gospodjo i Megi.Cuj Megi . Po nista skupa u osnovnu isle. Isto kao da zivite uz njih, pa znate kakav im je i zasto odnos bio. Razumijem da vas interesuje njihov odnos i relacije, javne su licnosti , ali, blago vama pa imate kad voditi racuna o parama komelventskih poreskih obveznika.Cuj Megi ! Pa stvarno.Nemojte se vi nista sekirati, naci ce Megi svoje mjesto,nije engleska seljanka .

Ovo je slika

16-01-2020 14:56h
kako se oni odnose prema svima koji su istog porekla kao megi : isključivo , nadmeno , i ponižavajuće. Ali sad , su stvari drugačije , megi je rodila naslednika !

Pera Santorini

18-01-2020 09:59h
Izmedju ove dve je ogromna razlika. Kejt Midlton je veoma obrazovana osoba, za razliku od glumicice kojoj je sekirica pala u med. Provozace ona ovog naivnog Harija ko sansku kozu. Ovo je tek pocetak. Desetorazredna glumicica se nasla tamo gde ni sama ne zna zasto, ali eto, posrecilo joj se. Iza tog lepog lica se krije cist demon.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: