dosta je bilo!

„ŠTITIO SAM BRATA CEO ŽIVOT, NE MOGU VIŠE!“ Prva Vilijamova izjava nakon što je Hari okrenuo leđa porodici mami suze

5

Nije tajna da su vojvoda od Kembridža i njegov mlađi brat i vojvoda od Saseksa princ Hari bili najbolji prijatelji od malena, zbog čega prestolonaslednik teško podnosi novonastalu situaciju.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Nekoliko dana nakon što je Veliku Britaniju i svet šokirala vest da se princ Hari i njegova supruga Megan Markl povlače iz reda „viših“ članova kraljevske porodice, mediji javljaju da njegov stariji brat nije ostao nem.

 

The Sunday Times citira princa Vilijama, koji je navodno jednom prijatelju rekao:

 

Štitio sam svog brata celog našeg života, ali više to ne mogu. Mi smo dva odvojena entiteta. Tužan sam zbog toga. Sve što možemo da uradimo, sve što ja mogu da uradim, jeste da pokušam da ih podržim i nadam se da će doći trenutak kada ćemo ponovo misliti isto — izjavio je navodno vojvoda od Kembridža i dodao da želi da svi opet budu u istom timu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Članovi britanske kraljevske porodice okupiće se u ponedeljak kako bi se razmotrila dalja budućnost princa Harija i Megan Markl u okviru porodice (ili van nje). Britanski mediji javljaju da će se na imanju Sandringem sastati kraljica Elizabeta II, njen sin princ Čarls i njegovi sinovi princ Vilijam i princ Hari, a spekuliše se da će im se putem video-poziva pridružiti i Harijeva supruga Megan Markl.

 

 

makonda-tracker