neverovatno!

KAKO JE OVO UOPŠTE MOGUĆE?! Evo na koji način zbog IDENTIČNIH STVARI mediji pišu o Kejt Midlton, a kako o Megan Markl

2

Ukoliko ste mislili da je supruga princa Harija bila pošteđena napada tabloida, grdno ste se prevarili.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako su princ Hari i njegova supruga Megan Markl saopštili da se povlače s funkcija „viših“ članova kraljevske porodice, gotovo svi mediji obrušili su se na slavni par, naročito na nekadašnju glumicu. Iz minuta u minut, portali objavljuju priče o prošlosti i načinu razmišljanja vojvotkinje od Saseksa, a u tome im svojim svedočenjima pomažu i njeni bivši prijatelji i saradnici.

 

 

Britanska javnost im se pridružuje u osudama para, ali ima i onih — doduše, u manjem broju — koji su stali na stranu princa Harija i njegove drage. Neki od njih primetili su nešto zanimljivo: ne samo što su mediji na Ostrvu otvoreno na strani Kejt Midlton i veličaju je šta god da uradi, dok Megan Markl napadaju svakodnevno, već je to slučaj čak i kad dve vojvotkinje urade nešto identično!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Tako je Dejli mejl tokom treće trudnoće Kejt Midlton o tome što vojvotkinja od Kembridža često dodiruje stomak objavio članak naslovljen „Nije ostalo još mnogo! Trudna Kejt nežno mazi svoj trudnički stomačić dok obavlja svoje kraljevske dužnosti pred porodiljsko odsustvo — a Vilijam potvrđuje da će se poroditi svakog trenutka“. S druge strane, kada je Megan Markl često mazila stomačić, isti portal je objavio članak s naslovom „Zašto Megan Markl ne može da skloni ruke sa stomaka? Stručnjaci se bave pitanjem koje je nateralo naciju na raspravu: je li to ponos, taština, gluma — ili neka nova tehnika vezivanja?“.

 

Kada je otkriveno da će princ Vilijam svojoj supruzi Kejt dati avokado za jutarnju mučninu, vest o tome objavljena je baš tako, s jednostavnom informacijom o tome, dok je vest da Megan jede avokado objavljena uz naslov „Da li Meganina omiljena užina podstiče sušu i ubistva?“.

 

Ako mislite da je to najluđe što su mediji mogli da prirede Marklovoj, posebno će vas šokirati sledeće poređenje! Kejt Midlton nosila je na svom venčanju bidermajer od đurđevka, a mediji su je hvalili jer je poštovala tradiciju.

Međutim, kada je identičan bidermajer ponela Megan Markl, a malena princeza Šarlot kinula u jednom trenutku venčanja, objavljen je naslov „Kako je cveće Megan Markl moglo da ugrozi život princeze Šarlot?“.

 

Čini se da joj nije bilo lako da im ugodi, zar ne?

 

 

makonda-tracker