sve za nju

MEGAN JE POBESNELA I ZA SVE OKRIVILA VIKTORIJU BEKAM: Princ Hari se sukobio s Dejvidom Bekamom zbog supruge?

5

Vojvoda od Saseksa princ Hari veoma je posvećen svojoj supruzi, pa preko nekih stvari nije mogao da pređe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovih dana princ Hari i njegova supruga Megan Markl u žiži javnosti nakon što su objavili da se povlače sa svojih funkcija, pa gotovo iz sata u sat stiže sve vipše ispovesti, tračeva i analiza u vezi s ovim parom.

 

Među brojnim pričama koje su se pojavile jeste i ona kako su se princ Hari i njegov prijatelj Dejvid Bekam, živa legenda engleskog fudbala, svojevremeno sukobili zbog svojih supruga.

 

Kako je za The Sun ispričao izvor blizak akterima priče, princ Hari se obratio Bekamu zabrinut nakon što je Megan pomislila da Viktorija Bekam javlja medijima detalje o njenom životu.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Viktorija i Megan su se sprijateljile od početka, kao dve uspešne žene u šoubiznisu, redovno su bile u kontaktu od početka Megine veze s Harijem. Kada se Megan preselila u London, Viktorija joj je dala gomilu saveta za negu lepote, ali ubrzo su se neki od njih pojavili u meidjima i Megan je pobesnela. Iz nekog razloga, uplašila se da je iza toga Viktorija — mislim, sama ideja da Viktorija Bekam zove novinare da im daje tračeve je smešna — i požalila se Hariju na to — ispričao je izvor.

 

On je dodao da je princ Hari veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi i da je odlučio da se umeša, pa se obratio direktno Dejvidu bekamu, svom višegodišnjem prijatelju.

 

Hari je bio veoma ljubazan, ali je očigledno to bio prilično neprijatan razgovor, a Dejvid je bio posramljen. Odmah je sredio situaciju i dogovorili su se da nastave dalje, ail to je stvari učinilo neprijatnim u narednom periodu. Kasnije se ispostavilo da su te informacije procurele iz salona za negu lepote. Kasnije se sve rešilo, ali trebalo im je nekoliko meseci — objašnjava izvor.

 

 

makonda-tracker