"megzit" digao svet na noge

GLASINE O NASILJU U PORODICI ZAPALILE BRITANIJU: Prinčevi Vilijam i Hari objavili prvu zajedničku izjavu nakon skandala

2

Britanski mediji javili su sinoć da se princ Hari požalio kako ga je iz kraljevske porodice oterao „nasilnički stav“ njegovog starijeg brata.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U susret sastanku koji će se danas održati u Sandringemu i na kojem će o Harijevoj daljoj sudbini odlučivati kraljica Elizabeta Druga, prinčevi Čarls, Vilijam i sam Hari, britanskim portalima kruže neverovatne priče i svedočenja o članovima slavne porodice. Najveći deo odnosi se na Harija i njegovu suprugu Megan Markl, a jedan od tračeva koji je privukao najviše pažnje jeste onaj o „nasilničkom stavu“ princa Vilijama zbog kojeg je navodno mladi vojvoda od Saseksa odlučio da okrene leđa kraljevskoj porodici.

 

Iako se proteklih dana nisu oglašavali o skandaloznim naslovima koji se bave njihovim životima i odnosima, ova vest podstakla je braću da se obrate javnosti — i to zajedno!

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Uprkos jasnim negiranjima, lažna priča u kojoj se spekuliše o odnosu između vojvode od Saseksa i vojvode od Kembridža danas se proširila britanskom štampom — navodi se u saopštenju sinova princa Čarlsa i pokojne ledi Di, prenosi Dejli mejl. — Za braću kojoj je iskreno stalo do svih tema koje se tiču mentalnog zdravlja upotreba zapaljivog govora na ovakav način je uvredljiva i potencijalno štetna.

 

Inače, jutros su predstavnici medija snimili princa Filipa, supruga kraljice Elizabete II i deku mladih prinčeva, kako napušta Sandringem u susret sastanku na kojem će kraljica i njeni prestolonaslednici odlučivati o budućnosti vojvode od Saseksa princa Harija i vojvotkinje Megan Markl. Vremešni princ Filip imao je nedavno zdravstvene probleme zbog kojih je praznike proveo u bolnici, a navodno mu je teško pala odluka njegovog unuka Harija da napusti kraljevsku porodicu.

 

 

makonda-tracker