NE DAJU JOJ DA PREDAHNE

LAGALA JE DA NE ZNA KO JE HARI, BILA JE OPSEDNUTA KRALJEVSKOM PORODICOM: Drugarice otkrile sve MRAČNE tajne Megan Markl

2

U intervjuu koji su princ Hari i Megan Markl dali povodom svoje veridbe 2018. godine, bivša glumica je rekla da nije znala mnogo o svom dragom kada ga je tek upoznala i da ju je interesovalo samo da li je fin. To je gomila laži, ako pitate njene prijatelje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako je Megan Markl izgovorila ovu rečenicu, sporadično su se pojavljivali komentari ljudi s kojima je ranije bila bliska kako ovo jednostavno nije istina. Navodno, nekadašnja glumica i današnja vojvotkinja od Saseksa i te kako je bila svesna i toga ko je princ Hari i koliko je kraljevska porodica važna u Velikoj Britaniji.

 

U kolumni koji je proteklih dana napisala njena bivša prijateljica i poslovni savetnik Đina Neltorpe našao se niz zanimljivih svedočenja o prošlosti supruge princa Harija. Kao i veći deo svoje porodice i mnogo svojih prijatelja iz detinjstva i s početka karijere, Megan Markl je i Neltorpeovu izbacila iz života iznenada i neočekivano, jednostavno joj se nikad više ne javivši, tvrdi ova poslovna savetnica. Ipak, njih dve su bile izuzetno bliske u vreme kada se Megan tek upoznala s princem Harijem.

 

foto: Profimedia

Nisam uopšte sumnjala da će se Hari zaljubiti u Megan kad mi je pomenula da su se dovoljno zbližili da zajedno odu na odmor. To je bilo 2016. godine, kada sam i ja sama bila očarana Megan, baš kao i svi. Odmah me privukla njena topla narav koja vas teši kad je potrebno i uverava vas da ste jedina osoba na svetu. Znala sam odmah da će očarati tog mladića slomljenog srca, čak sam bila uzbuđena zbog nje. Bili su tu svi sastojci za romansu veka. Kliše se činio savršenim: cura iz radničke klase upoznaje Princa Savršenog — objasnila je Neltorpeova.

 

Kad mi je rekla da im veza postaje ozbiljna, moj entuzijazam pretvorio se u brigu. Za oboje. Nije tu bila samo medijska pažnja. Sećam se kako sam joj objašnjavala dok smo pijuckale vino u londonskom Vest endu da se mora nositi s očekivanjima britanske javnosti, kraljevske porodice i dvorana. Reagovala je tako što je podignula ruku i ućutkala me na hladan način koji dotad nisam videla: Molim te, ćuti. Ne želim da slušam o tome. Ovo je pozitivno vreme u mom životu. Prvi put mi je bilo neugodno u njenom društvu. Nisam to tada znala, ali to je bio početak kraja našeg prijateljstva i poslovnog odnosa. Megan je jako ambiciozna žena, a kako se kreće napred u životu, zatvara vrata iza sebe, kao što je uradila s ocem, bratom i sestrom, prvim mužem i sa mnom. Tada sam verovala, kao što i sada verujem, da je bila mudra žena s misijom u životu: uloviti princa, ali ne nekog starog princa, nego glavnog princa — istakla je ona i dodala da Marklova nije bila iskrena kada je rekla da ne zna ko je princ Hari jer je Amerikanka.

 

Ovo nije prvi put da se pojavljuju takve optužbe. Nedugo nakon što se par venčao, u britanskim medijima su se mogli pronaći članci kojima se tvrdi da je Megan i te kako bila svesna važnosti kraljevske porodice i detalja o njenim članovima.

 

Štaviše, njena drugarica iz detinjstva Ninaki Pridi izjavila je Express da je Megan oduvek bila opsednuta kraljevskom porodicom.

 

Nisam šokirana. Kao da je ovo planirala celog života. Ona dobije sve što želi i Hari je pao na njenu glumu.

 

Pridijeva se, inače, nalazi na čuvenoj fotografiji Megan Markl iz njenih tinejdžerskih dana, kada su dve drugarice pozirale ispred Bakingemske palate tokom puta u London, bez ikakve predstave i uopšte snova o tome da će Marklova jednog dana biti članica kraljevske porodice.

 

foto: Profimedia

Ona želi da bude nova princeza Dajana — rekla je tada Ninaki Pridi. — Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Volela je film Princezini dnevnici, o običnoj devojci koja postaje deo kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja.

 

Lizi Kandi, britanska voditeljka i još jedna bivša drugarica Megan Markl, izjavila je prošle godine da ju je tadašnja glumica zamolila da je upozna s nekim poznatim Britancem jer joj se oni izuzetno dopadaju.

 

 

makonda-tracker