ŠTA LI ĆE JOJ REĆI KRALJICA?

BRITANSKE PRINCEZE DO SAD NISU RADILE NIŠTA SLIČNO! Megan Markl našla PRVI POSAO nakon otkaza kraljevskoj porodici

7

Bivša glumica se vraća onome u čemu je najbolja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javlja britanski Dejli mejl, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl potpisala je s kompanijom Dizni ugovor po kojem će „pozajmiti“ glas u nekom ostvarenju. Ona za to, međutim, neće dobiti honorar, već se slavna kompanija obavezala da će u zamenu za Meganin rad uplatiti donaciju organizaciji Slonovi bez granica, koja brine o ovim životinjama i štiti ih od lovokradica.

 

Supruga princa Harija navodno je već snimila svoje replike pre nego što je poznati par otputovao u Kanadu, gde su proveli praznike.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Ova vest objavljena je svega nekoliko dana nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saopštili da se povlače iz „prve postave“ kraljevske porodice i da će raditi na tome da postanu finansijski nezavisni. Odluka je naišla na snažnu osudu britanske javnosti, a mnogi spekulišu da par želi sve beneficije koje sa sobom nosi kraljevski život, ali ne i naporne obaveze i pritisak medija.

 

Zbog toga se štampa i portali neprestano bave svakim detaljem njihovog odnosa, starim fotografijama, svedočenjima njihovih prijatelja i poznanika. Dejli mejl danas piše da vest o novom „poslu“ koji je Megan sklopila može da bude naznaka njenih planova za budućnost, odnosno toga kako princ Hari i njegova uspruga planiraju da iskoriste svoj kraljevski status i slavu da pomognu određenim humanitarnim organizacijama čiji su pokrovitelji.

 

 

makonda-tracker