gotovo da je prošlo neprimećeno

NIJE BILA ZADOVOLJNA HARIJEVIM IZBOROM: Megan Markl redizajnirala svoj verenički prsten, evo šta je sve promenila (FOTO)

0

Iako je sam princ Hari dizajnirao prsten kojim je zaprosio svoju izabranicu, ona je odlučila da promeni njegov veći deo i prilagodi ga svom ukusu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U svetlu Harijevog i Meganinog nedavnog povlačenja iz reda „viših“ članova kraljevske porodice, britanski mediji već danima pišu maltene samo o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Par je na meti detaljnih analiza, a pojedini portali angažovali su čak i psihologe i stručnjake za ljubavne veze kako bi utvrdili šta se odvija iza zatvorenih vrata poznatog para.

 

Tako su se pojedini novinari setili vesti koja je prošle godine prošla maltene nezapaženo — da je Megan Markl promenila izgled prstena kojim ju je princ Hari verio.

 

 

Tokom tradicionalne svečanosti pod nazivom Pozdrav bojama, koji izvode pukovi britanske vojske i vojski Komonvelta, pojedini su primetili da verenički prsten vojvotkinje od Saseksa izgleda drugačije nego ranije. On od tada ima tzv. micro pavé tehniku, više nije od klasičnog žutog zlata, a mediji napominju da ne mogu da utvrde da li su vršene neke promene na dijamantima koji ga krase.

 

 

 

Kada je Megan Markl prvi put pokazala svoj verenički prsten, u novembru 2017. godine, tokom zvanične objave veridbe, ovaj dragoceni komad nakita privukao je mnogo pažnje.

 

Princ Hari ga je napravio u saradnji s kompanijom Cleave & Company, a odabrao je upravo žuto zlato jer je ono Meganino omiljeno. Centralni i najkrupniji dijamant potiče iz Bocvane, gde je par uživao u posebnim trenucima na samom početku veze, a dva manja dijamanta su deo privatne kolekcije Harijeve majke princeze Dajane.

 

Nije poznato zbog čega je Marklova odlučila da promeni osnovni deo prstena, a ona se tim povodom nije oglašavala. Dok mnogim Britancima smeta ovakav postupak vojvotkinje, mnogi podsećaju da je sa svojim vereničkim prstenom isto učinila i pokojna ledi Dajana.

 

 

 

makonda-tracker