BRITANCI VAN SEBE OD BESA

NOVA BRUKA ZA KRALJEVSKU PORODICU! Procureo snimak na kojem princ Hari na crvenom tepihu maltene MOLI da zaposle Megan

2

Gotovo iz minuta u minut, svetski mediji objavljuju nove priče i detalje o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, a ova je definitivno izazvala najveći bes u Britaniji.

foto: Profimedia

Juče su svetski mediji javili da je Megan Markl pronašla prvi posao otkako je supruga princa Harija, ali i otkako je par objavio da se povlači iz „prve postave“ kraljevske porodice i da će „raditi na tome da budu finansijski nezavisni“.

 

Ona će, naime, „pozajmiti“ glas nekom junaku u nekom od budućih „Diznijevih“ animiranih filmova, a za to neće dobiti novac već će kompanija donirati određenu svotu organizaciji „Slonovi bez granica“.

 

Ipak, ispostavilo se da Megan nije dobila ulogu i priliku zahvaljujući svom talentu i iskustvu koje je sticala tokom višegodišnje glumačke karijere. Za sve treba da zahvali — mužu.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Naime, jedan fan je na londonskoj premijeri filma „Kralj lavova snimio princa Harija kako ćaska s Bobom Ajgerom, direktorom kompanije „Dizni“, na crvenom tepihu i ubeđuje ga da zaposli Megan!

 

Dok je snimao kako Megan razgovara s Bijonse i Džej Zijem, obožavalac para ovekovečio je i sledeću razmenu.

 

Princ Hari: Znaš li da ona „pozajmljuje“ glas?

Bob Ajger: Oh, stvarno? Ah...

Princ Hari: Jeste li to znali? Izgledate iznenađeno! Ona je veoma zainteresovana!

Bob Ajger: Voleli bismo da probamo. To je odlična ideja.

 

Uz to, Ajger izgleda kao da mu je pomalo neprijatno, dok princ Hari deluje na na neki način navalentno, kad Ajger skrene pogled, on se se nakrivi prema njemu i sve vreme ekspresivno gestikulira.

 

Evo kako je to izgledalo.

 

 

Britanci su, najblaže rečeno, van sebe od besa, pa se na internetu mogu pročitati komentari kako Hari srozava ugled kraljevske porodice, da bruka i sebe i kraljicu i većina se slaže da je vreme da se sinu princa Čarlsa oduzme titula.

 

 

makonda-tracker