prave lepotice

SESTRE KOLINS SU KAO DEVOJKE ŽELELE DA OSVOJE HOLIVUD: Džoun se nakon toliko godina prisetila VELIKE KARIJERE, ali zbog ovoga je njena SREĆA bila kratkog daha!

0

Zbog života sa poznatim glumcem je napustila svoj posao

 

Bila sam očajna zbog Tare i Saše, ali oni nisu ni imali očinsku figuru jer je Toni uvek radio.

 

Međutim, Džeki je bila oduševljena što se vraćam u London. Nedeljama mi je pomagala da nađem pravu kuću. Sijala je od sreće zbog uspeha svog romana, ali i zbog toga što su ona i Oskar očekivali svoje prvo dete.

 

U Velikoj Britaniji moja karijera je odjednom doživela preporod.

 

"Uostalom, izgleda da nisma zaboravljena" ,rekla sam Džeki dok smo sedele u njenom stanu.

 

"Nikad i nisi bila" ,nasmešila mi se.

 

Džeki je bila sjajna: svake večeri je bila budna do 1 ili 2 sata, a ujutru bi budila decu, spremala im doručak i slala ih u školu. Vodila je računa i o mojoj deci jer sam ja radila od 12 do 16 sati dnevno, snimajući filmove i serije.

 

Odjednom sam postala poznata kao "Kraljica horor filmova", pošto sam glumila u nizu sličnih filmova. Za to vreme u moj život ulazi novi čovek, američki produzent Ron Kas. A uskoro sam na svet donela i moju prelepu kćerku Katjanu Kas, poznatiju kao Keti. Ron je imao tri dečaka iz prethodnog braka, a ja dvoje dece i našu Keti, pa smo kupili divnu kuću u Marabeli.

 

Uskršnje i letnje praznike često smo provodili zajedno sa Džeki u Marabeli i u Francuskoj, to su bili srećni trenuci u mom životu, karijeri i braku.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker