KAKO VAM SE ČINI?

NEKADA JE VAŽILA ZA NEŽNU PLAVUŠICU, A DANAS JE VAMP ŽENA: Skarlet Johanson se na crvenom tepihu pojavila GOLIH LEĐA, a TETOVAŽE su ZBUNILE prisutne! (FOTO)

0

Publika je podeljena, neki misle da šaranje tela glumici nikako ne pristaje a drugi su oduševljeni. Ionako, svetu je teško ugoditi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nisu samo Viktorijini anđeli dominirali crvenim tepihom na 76. Venecijanskom filmskom festivalu. Kada se u uskoj, crvenoj haljini pojavila glumica Skarlet Johanson (34), sve oči su bile uprte u nju.

 

Glumica je na festival u Veneciji došla kako bi promovisala svoj novi film "Marriage Story".

 

foto: Profimedia

Vatreno crvena, blještava haljina, s visokim prorezom i gornjim delom poput korseta, istakla je njenu savršenu figuru, a uz sve je iskobombinovala sandale s visokom potpeticom u istoj boji. Skarlet je kosu zalizala kako bi postigla tzv. "wet look", a do izražaja su došle i upečatljive tetovaže na njenim leđima.

 

foto: Profimedia

Skarlet inače ima nekoliko tetovaža ,narukvicu s priveskom istetoviranu na desnoj ruci, izlazak Sunca na levoj nadlaktici, krug u koji je upisano slovo "A" na zglobu noge, ali su ovog puta svi gledalu u cvet na leđima ispod kojeg leži jagnje.

 

Pretpostavlja se da su ruže na glumičinim leđima posvećene njenoj ćerki koja se zove Rouz, a koju je dobila u braku sa marketinčkim stručnjakom Romenom Dorijakom.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker