prave lepotice

SESTRE KOLINS SU KAO DEVOJKE ŽELELE DA OSVOJE HOLIVUD: Džoun se nakon toliko godina prisetila VELIKE KARIJERE, ali zbog ovoga je njena SREĆA bila kratkog daha!

0

Zbog života sa poznatim glumcem je napustila svoj posao

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džoun i Džeki Kolins bile su sestre koje su došle niotkuda u osvajanje Holivuda. Džoun se prisetila njihovih početaka pre nego što su ušle u tridesete, pre braka i dece.

 

Dok je Džeki gradila karijeru autora bestselera, Džoun je napustila glumu i prihvatila život supruge i majke sa glumcem Antonijem Naulijem. Danas otkriva kako je njena sreća bila kratkog daha.

 

Nakon skitanja koja su je odvela u Englesku i Švajcarsku pa do Njujorka, konačno je svoje korene pustila na Beverli Hilsu.

 

foto: Profimedia

"Sa 32 godine i više od 17 godina glumačkog iskustva, gde sam neprestano radila na filmovima, televiziji i u pozorištu, nisma imala apsolutno ništa do odeće i automobila."

 

Nisam imala dom, nameštaj, slike ili novac, samo nekoliko komada nakita koji mi je uglavnom kupio suprug, Antoni Nauli. Odustala sam od karijere kako bih rodila decu, prvo Taru, a zatim, 22 meseca kasnije Sašu.

 

Ali kada su deca krenula u vrtić, Toni je dane provodio pišući i spremajući ulogu, a meni je počela da nedostaje gluma. Samo glumac može da zna koliko znači "urlik mase i miris gomile". Iako je to jedna od najmasovnijih profesija na svetu, to nam je u krvi.

 

Kao i uvek, rešila sam da se posavetujem sa Džeki, koja je tada bila srećno udata za svog drugog supruga Oskara Lermana.

 

Nastvak na sledećoj strani!

 

 

"Nastavi", insistirala je."Još si mlada, imaš ceo život ispred sebe. Moraš da radiš ono što ti srce traži."

 

"Lako je tebi reći tako nešto: ti pišeš i objavljuješ. Ja nemam karijeru, a brak mi ne ide nikuda." Jer, mislila sam da će Toni biti savršen muž i otac, ali istina je bila sasvim različita.

 

foto: Profimedia

"Zašto ne nađeš agenta?",pitala me sestra.

 

Zato sam to i uradila. Pošto mi je moja stara agentkinja rekla da sam prestara za povratak glumi, uzela sam Toma Kormana koji je počeo da mi pronalazi gostujuće uloge u popularnim TV emisijama.

 

Džeki i Oskar su se venčali u našoj kući sa Tarom i Trejsijem kao deverušama, vratili su se u London, dok je njen novi roman postajao bestseler.

 

Toni i ja smo se razdvojili 1970. godine. Nisma mogla više živeti sa njim nakon što sam pogledala film "Može li Heironimus Merkin ikada zaboraviti milost Humpe i pronaći istinsku sreću?". Imala sam previše ponosa da bih ovo progutala.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

Bila sam očajna zbog Tare i Saše, ali oni nisu ni imali očinsku figuru jer je Toni uvek radio.

 

Međutim, Džeki je bila oduševljena što se vraćam u London. Nedeljama mi je pomagala da nađem pravu kuću. Sijala je od sreće zbog uspeha svog romana, ali i zbog toga što su ona i Oskar očekivali svoje prvo dete.

 

U Velikoj Britaniji moja karijera je odjednom doživela preporod.

 

"Uostalom, izgleda da nisma zaboravljena" ,rekla sam Džeki dok smo sedele u njenom stanu.

 

"Nikad i nisi bila" ,nasmešila mi se.

 

Džeki je bila sjajna: svake večeri je bila budna do 1 ili 2 sata, a ujutru bi budila decu, spremala im doručak i slala ih u školu. Vodila je računa i o mojoj deci jer sam ja radila od 12 do 16 sati dnevno, snimajući filmove i serije.

 

Odjednom sam postala poznata kao "Kraljica horor filmova", pošto sam glumila u nizu sličnih filmova. Za to vreme u moj život ulazi novi čovek, američki produzent Ron Kas. A uskoro sam na svet donela i moju prelepu kćerku Katjanu Kas, poznatiju kao Keti. Ron je imao tri dečaka iz prethodnog braka, a ja dvoje dece i našu Keti, pa smo kupili divnu kuću u Marabeli.

 

Uskršnje i letnje praznike često smo provodili zajedno sa Džeki u Marabeli i u Francuskoj, to su bili srećni trenuci u mom životu, karijeri i braku.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker