Detalji

Podignut veo tajne sa venčanja Milice Todorović? Sve o haljini u kojoj pevačica izgovara sudbonosno da (FOTO)

0

Milica Todorović i Miloš Paunović jedan su od najskladnijih parova sa naše javne scene. Nedavno su razgovarali i o braku, te se dogovorili da ceremoniju venčanja upriliče samo za bliske i drage ljude, u strogoj tajnosti. Međutim...

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Milica Todorović i Miloš Paunović planiraju da se na večnu ljubav zavetuju jedno drugome iduće godine, i isključivo pred prijateljima i članovima porodice.

 

foto: Andreja Damnjanović

Sa Milošem je nedavno razgovarala o braku, jer njih dvoje odlično funkcionišu zajedno i spremni su da svoju vezu podignu na viši nivo. Oboje su se složili da bi bilo idealno da se venčaju sledeće godine, a ideja je da to učine tajno van Beograda.

 

Milica je ovu informaciju podelila samo sa najbližim drugaricama sa kojima već smišlja detalje venčanja", rekao je izvor, kako Blic saznaje, veoma blizak pevačici.

Ne želi da ugrozi zdravlje: Milica Todorović se povlači sa scene

Milica je oduvek važila za osobu kojoj je bitno da se u garderobi koju nosi oseća lepo i da joj bude udobno. Tako će biti i kada je odabir venčanice, odnosno haljine u kojoj će izgovoriti sudbonosno 'da'.

 

Već je poznato da ona obožava da crta i da ima talenta za to, te nije isključeno da će ona zajedno sa jednim poznatim kreatorom smisliti kako će izgledati haljina.

 

Miloš je presrećan što su se dogovorili oko venčanja, ali o tome nikome ne govori, kako informacija ne bi dospela u javnost. Svi su već upoznati s tim koliko su njih dvoje idealan par. Podržavaju jedno drugo u svakoj odluci, pomažu se i

zaista lepo funkcionišu."

 

A post shared by Milica Todorovic (@cicamica022) on

Iako lepa pevačica još uvek nije javno prokomentarisala ove navode, javnost se i te kako raduje što će ovaj divan par zasigurno krunisati svoju ljubav brakom.

makonda-tracker