STAVLJA KARIJERU NA PAUZU

Ne želi da ugrozi zdravlje: Milica Todorović se povlači sa scene

0

Često se dešavalo da neke od naših javnih ličnosti budu u medijskoj ilegali. Međutim kada je reč o povlačenju sa scene nijedna se nije javno oglašavala.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Milica Todorović je izgleda odlučila da bude jedna od tih koja će karijeru staviti na pauzu, makar narednih nekoliko meseci.

 

Posle 10 godina smogla je snage i odlučila se na promenu: Savet stručnjaka ili nagovor okoline ali Milica Todorović više ne izgleda isto (FOTO)
 

Mlada Kruševljanka je odlučila da želi da izgubi nekoliko kilograma viška pa se posvetila zdravoj ishrani i čestom vežbanju u teretani. Želi i da sačuva svoj glas od čestih svirki kako to ne bi ugrozilo njeno zdravlje, a samim tim ujedno izbegla i moguće operacije glasnih žica.

 

Do pre mesec dana sve pevačice su joj zavidele na liniji, ali to više nije tako: Objavljena fotografija koju će Milica Todorović momentalno želeti da izbriše (FOTO)

 

Nakon dva objavljena dueta sa MC Jankom i Eminom Jahović, Milica ima u planu da publici predstavi i samostalnu numeru, ali pod znakom pitanja ostaje datum objavljivanja iste.


 

 

makonda-tracker