ne zna se koja je lepša!

Luksuzne, BOŽANSTVENE, s potpisima kraljeva dizajnera: Najlepše venčanice svetskih zvezda u 2021. godini

0

Od Vere Vang do D&G dvojca — slavne dame birale su samo najbolje i najekskluzivnije venčanice za svoj najvažniji dan u životu! Mi vas podsećamo na venčanice koje su tokom 2021. godine privukle najviše pažnje i najavile nove trendove u svetu venčanja!

foto: sunseemary/Shutterstock
foto: sunseemary/Shutterstock

Iako je pandemija virusa korona i ove godine omela planiranje brojnih venčanja i poznatih i nepoznatih, celebrity venčanja stranaca, doduše, nisu mnogo ispaštala! Brojne ličnosti iz sveta slavnih iskoristile su 2021. godinu kao godinu kada će stati na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno "da", u glamuroznom okruženju i, naravno, besprekorno stilizovani za svoj najvažniji dan u životu. Gotovo na svim tim venčanjima svaki detalj je bio bajkovit i romantičan, ali možda ništa nije bilo tako očaravajuće kao — venčanice.

 

 

Nisu sve slavne dame imale samo jednu venčanicu za svoju proslavu, naprotiv, uživali smo u njihovim modnim defileima i predstavljanju i do pet venčanica za dan!

 

Podsetimo se svetskih zvezda koje su ponele kreacije renomiranih dizajnera, kao što su Vera Vang, Dolče i Gabana... Nema sumnje da su neke od ovih venčanica postavile i temelj za trendove u svetu venčanja koji će zasigurno vladati i godinama pred nama.

 

  • Paris Hilton

 

Na imanju Barona Hiltona slavna naslednica imperije Paris Hilton udala se za Kartera Reuma, a glavna venčanica koju je birala za svoju proslavu delo je Oskara de la Rente. Paris Hilton ne bi bila Paris Hilton kada za svoje venčanje ne bi izabrala čak tri kreacije, a ne zna se koja je bila lepša i glamuroznija od koje... Od balske do mini party haljine!

 

  • Dženifer Gejts 

 

Naslednica Bila i Melinde Gejts udala se ovog oktobra za svog izabranika Najela Nasara. Ovo prestižno venčanje i doliikovalo je porodici Gejts, a najstarija ćerka čuvenog bogataša nosila je dve haljine s potpisom Vere Vang. Prva haljina je izrađena od francuske čipke i tila u boji slonovače i šampanjca, a druga haljina bila je jednako elegantna i u nude nijansi.

 

 

  • Lili Kolins

 

Za bajkovito venčanje je potrebna i bajkovita venčanica, a Lili je nosila predivan model sa potpisom modne kuće Ralf Loren, dugačku do poda, od bele čipke, sa velom od istog materijala, koji je nosila preko elegantne niske punđe. Glumica koja je stekla slavu kao Emili u Parizu udala se za reditelja Čarlija Mekdauela u Koloradu.

 

 

  • Kiti Spenser

 

Ne možemo da ne pomenemo kraljicu venčanica Kiti Spenser! Najstarija ćerka Čarlsa Spensera udala se za 62-godišnjeg milionera Majkla Luisa u Rimu na jednoj od najglamuroznijih proslava koje se mogu videti. Na svom venčanju je ova lepotica nosila — kao glavnu — haljinu sa potpisom čuvenog modnog dvojca Dolče & Gabana.

 

 

Nakon viktorijanske haljine, Kiti je ponela još 4 D&G kreacije! Koktel haljine od svile i kristala sa floralnim motivima činile su da izgleda kao prava princeza iz bajke...

 

 

  • Gven Stefani

 

Slavna pevačica udala se za kantri pevača Blejka Šeltona na ranču u Oklahomi, u kapelici koju je on lično izgradio kako bi se u njoj venčali. Gven Stefani nosila je venčanicu od bele svile, sa potpisom Vere Vang, šivenu specijalno za nju. Uz nju je nosila dugački prelepi veo sa zašivenim imenima Blejka, Gven, ali i Gvenine dece Kingstona, Zume i Apoloa, kao i dve bele ruže. Gven imala i drugu venčanicu, koju je takođe dizajnirala Vera Vang; u pitanju je bila mini-haljina od bele italijanske svile, optočena kristalima, kao i sa prelepim simbolima u vidu ručno šivenih ptica koje predstavljaju njih kao par, ali i Gveninu decu.

 

 

 

Praunuka tajkuna Žana Pola Getija udala se za fotografa Tobijasa Engela u "staklenoj" venčanici koju je dizajnirao Džon Galjano.

 

  • Arijana Grande

 

Arijana Grande udala se za investitora Daltona Gomeza u januaru, na najintimnijoj proslavi u svom domu u Montesitu. Venčanicu je šila Vera Vang, a u pitanju je jednostavna haljina od svile, s naglašenim dekolteom i golim leđima.

 

 

makonda-tracker