prelepo

I kao venčanica, i za svaku svečanu priliku: Romantična haljina Dženifer Lopez garantuje da ćete u njoj biti primećeni

0

Svojim nastupom u Los Anđelesu, kao i svakog puta, Dženifer Lopez napravila je pravi spektakl, kako umetnički, tako i modni!

foto: Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia
foto: Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Retko ko kao Dženifer Lopez zna da izvuče najbolje iz svake svoje pojave, i umetnički, i stilski! Na dodeli AMA nagrada (American Music Awards) u Los Anđelesu, pevačica i glumica napravila je šou na stejdžu, pevajući svoju novu pesmu On My Way, ali uspela da i sa modne strane načini pravi spektakl u stilu jedne dive. 

 

 

Iako je dodela AMA nagrada okupila pregršt umetnika, nijedan nastup, čini se, nije privukao pažnju kao onaj Džej Lo. Iako je i prošle godine bila jedna od najlepših na dodeli istih nagrada, ove godine je na još višem nivou!

 

Dženifer je započela nastup obučena u crnu haljinu, pevajući pesmu koju je snimila za potrebe nove komedije u kojoj glumi s Ovenom Vilsonom, "Marry Me". Nije pak dugo bila u crnom, jer je ubrzo usledilo bajkovito iznenađenje u vidu haljine koja neodoljivo podseća na venčanicu!

Dženifer je izgledala romantično i potpuno čarobno u haljini čiji dizajn potpisuju Dolče & Gabana; dok je gornji deo u obliku korseta, čime je, pored romantike, postigla i utisak seksepila, donji deo čini puf midi-suknja od tila, u stilu prave balerine. Kosu je pokupila u punđu i ponela je dijamantske minđuše Mesika, te je čitavim stajlingom uspela da iznese neprikosnovenu eleganciju. 

 

Dženifer Lopez
foto: Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

 

Ovakva haljina idealna je i kao venčanica, a Džej Lo je, prigodno, nastup završila tako što je bacila buket cveća u publiku. Zanimljivo, ali njenog dečka Bena Afleka nije bilo da joj u Los Anđelesu pravi društvo.

 

 

Diva je pre nekoliko dana izjavila za medije da i dalje čvrsto veruje u brak — i to stopostotno. Između ostalog, dalo bi se naslutiti da je ovo i suptilna poruka Benu!

 

 

makonda-tracker