sa srećom

Ovaj gest sigurno će vam naterati suze na oči: Ćerku Pola Vokera, Medou "pred oltar" izveo očev kolega Vin Dizel

0

Jednostavno i intimno venčanje manekenka i njen izabranik su priredili za mali broj ljudi, a jedan od najemotivnijih gestova bilo je to što ju je "pred oltar" izveo glumac Vin Dizel

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dvadesetdvogodišnja manekenka Medou Voker udala se za glumca Luisa Torton- Alana u Dominikanskoj Republici, a posebnu čast da je do oltara odvede imao je glumac i prijatelj njenog pokojnog ova Pola Vokera, Vin Dizel, preneo je Vog.

 

 

Ona je i na svom Instagram profilu podelila fotografije sa ovog malog događaja, te je i istakla da je pandemija dosta uticala na njihove planove:

 

— Luisova porodica nije mogla da prisustvuje. Mnogo bliskih prijatelja koje smatramo porodicom takođe nije moglo da prisustvuje zbog ograničenja kretanja - kazala je Volerova.

 

 

Njene fotografije i video zapisi oslikavali su atmosferu sa intimnog slavlja kraj vode i u vreme zalaska sunca. Manekenka je za Vog istakla i da joj je tetka Paloma pomogla u pripremi ovog svečanog događaja.

 

— Nismo mogli da zamislimo da to bude savršenije i intimnije i iskreno, bilo je tako. Luis i ja smo tačno znali šta želimo od početka, da bude mala i jednostavna proslava.

 

Ona je izgledala zanosno - u skladu sa događajem, kako je ona i zamislila sve, pa je za ovaj svečani događaj izabrala da obuče jednostavnu svedenu haljinu sa bretelama koju je dizajnirao Metju Vilijams modne kuće Živanši, a preko lica bio joj je dugi i svedeni veo. 

 

 

— Svi su bili bosi i plesali smo po pesku. Za kraj večerio smo ispalili vatromet i pustili lampione.

 

Mladin otac, glumac Pol Voker i njegov prijatelj i finansijski savetnik Rodžer Rodas su se vozili Poršeom u mestu Santa Klarita. Rodžer je izgubio kontorolu nad automobilom koji je udario u rasvetni stub, zakucao se u drvo, nakon čega je automobil eksplodirao. Ubrzo su stigli lekari i vatrogasci koji su mogli samo da konstatuju smrt. 

 

Polova smrt teško je pogodila njegovog prijatelja i glumca Vin Dizela koji je posle ove tragedije ostao neutešan:

 

Teška je stvar raditi bez Pola, jer odnos koji sam ostvario sa njim je bio zaista poseban. Odrasli smo i stekli popularnost zajedno, izašli smo kao braća iz franšize Paklene ulice. On je bio moj partner i jako je čudno... Dugo sam glumac, ali te u ovom poslu nisu naučili kako da patiš za nekim, a ujedno i da se pretvaraš da je u određenoj sceni pored tebe. To je jedna od najmračnijih tajni u mom životu. Teško je - rekao je jednom prilikom Dizel.

 

 

 

makonda-tracker